Audi Q6 e-tron | Täyssähköinen SUV | Audi
Audi Q6 SUV e-tron sivulta

Uusi Q6 e-tron

Nyt myynnissä. Hinta alkaen 77 990 €.

Audi Q6 SUV e-tronin ohjaamonäkymä

Sähköistä ajoa ja upeita ominaisuuksia.

Audi Q6 e-tron³ vie Audin sähköautoilun seuraavalle tasolle. Premium-tason SUV lumoaa huikealla sähköisellä suorituskyvyllään ja edistyksellisellä muotoilullaan.

 

Sähköistä suorituskykyä.

Auton sydämenä sykkii auton pohjaan litteästi integroitu 800 voltin¹¹ litiumioniakku, joka tarjoaa vaikuttavaa suorituskykyä – niin lataamiseen kuin ajamiseen. Nauti siis akun tuomasta taloudellisuudesta, nopeasta latauksesta² ja jopa 285 kW:n¹² tehosta.

Edistykselliset sisätilat.

Tutustu sisätilojen ylä- ja alaosien uudenlaiseen muotoiluun – oviverhouksesta kojelautaan ja aina keskikonsoliin saakka. Säätimet on sijoitettu todella selkeästi ja tyylikkäästi.

Audin sovelluskauppa²¹ omassa Audissasi.

Voit käyttää laajaa ja jatkuvasti kasvavaa valikoimaa suosittuja sovelluksia, kuten Amazon Musicia ²², Spotifyta tai YouTubea, suoraan autosi MMI:ssä – tarvitsematta toimia älypuhelimen kautta. Esimerkiksi Amazonin puhepalvelun Alexan²² kautta voit kuunnella uutisia, hakea esiin säätietoja tai urheilutuloksia, suoratoistaa musiikkia ja paljon muuta.

View MMI system with Audi Application StoreView MMI system with Audi Application Store

Uraauurtavaa e-muotoilua.

Auton edistyksellisessä muotoilussa yhdistyvät sähköinen suorituskyky ja ylellisyys. Se näkyy vaikuttavissa mittasuhteissa, keulan käänteisessä Singleframe-jäähdyttimensäleikössä ja kylkien koristelistoissa, jotka kertovat auton lattian alla olevasta akusta.

Suunniteltu arjen menoihin.

Audi Q6 e-tron tekee vaikutuksen 2 400 kilogramman perävaunumassallaan ja runsailla tiloillaan – sen lukuisat säilytyslokerot, etutavaratila ja takaosan tavaratila on suunniteltu monipuolista käyttöä varten.

Monipuolinen sähköauto.

Astu sisään ja koe Audi Q6 e-tronin¹ pehmeän sulava kiihtyvyys. Sen sähköistä suorituskykyä tukevat kuljettajaa avustavat järjestelmät²⁰ sekä useat ajotilat. Mukautuva ilmajousitus⁴ tarjoaa entistäkin parempaa ajomukavuutta ja ajodynamiikkaa.

Audi exclusive³².

Tee Audi Q6 e-tron -mallista itsesi näköinen Audi exclusiven³² avulla.

Mukauta tarpeidesi mukaan.

Alkuperäisillä Audi-lisävarusteilla³ teet autostasi entistäkin monipuolisemman. Käytännöllisten varusteiden ja visuaalisten yksityiskohtien avulla mukautat sitä helposti tarpeidesi mukaan. Uudelleen ja yhä uudelleen.

Ole ensimmäisten joukossa.

Audi Q6 e-tronin myynti on nyt alkanut. Jos haluat omistaa tämän upean uutuuden ensimmäisten joukossa Suomessa, jätä yhteystietosi ja varmista paikkasi edistyksellisyyden kärjessä.

Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää.
1
Toimintamatka on ilmoitettu Suomen vakiovarustelun mukaisesti.
2
Akun latausaika ja suurteholatauspisteiden (HPC) maksimaalinen tasavirralla toteutettava latauskapasiteetti on laskettu standardin DIN 70080 mukaisesti. Arvot saattavat vaihdella riippuen eri tekijöistä, kuten ympäristön ja akun lämpötila, muiden maakohtaisten liittimien käyttö, sisätilan lämpötilan säätö etukäteen (esim. auton etäohjattu ilmastointi), latauspisteen kapasiteetti, latauksen tila ja akun vanhentuminen. Latauskapasiteetti pienenee latauksen tilan suurentuessa. Lisäksi on huomioitava lataushäviöt.
3
Audi Q6 SUV e-tron quattro (yhdistetty virrankulutus, kWh/100 km: 17,3–19,6; yhdistetyt CO₂-päästöt, g/km: 0). Arvot on ilmoitettu Suomen vakiovarustelun mukaisesti.
4
Mainittu varuste on lisähintaan saatavissa oleva lisävaruste.
5
Vain MMI Experience pron yhteydessä.
6
Polarisoivat aurinkolasit rajoittavat tuulilasinäytön hahmottamista.
7
Kielten saatavuus on maakohtainen. Kysy maa- ja kielikohtaiset saatavuustiedot Audi-jälleenmyyjältä. Osa Audi connect Navigation & Infotainment -palvelua.
8
Pääntukiin sijoitettujen kaiuttimien yhteydessä pääntukien verhoilu on rei'itettyä.
9
Fysikaalisista olosuhteista johtuen Launch Control -tilassa määritettyä tehon kiihtyvyysarvoa varten voidaan kutsua toistuvasti, mutta ei useasti peräkkäin.
10
Ilmoitettu akun nettoenergiakapasiteetti on pyöristetty akun arvo autosta riippumatta. Se määritetään vakiokuormitusprofiililla määritellyissä reunaehdoissa, ja siinä otetaan huomioon akun koko energiakapasiteetti, joka voidaan hyödyntää autoissa, kunnes se pysähtyy. Todellinen purkuenergia voi poiketa tästä, koska se riippuu ajoprofiilista ja akun lämpötilasta.
11
Auton järjestelmä on suunniteltu 800 voltin arkkitehtuurille; Audi Q6 e-tronin akun maksimijännite (kennojen lukumäärän mukaan) on 625–750 volttia versiosta riippuen.
12
Suurteholatauspisteissä (HPC).
13
Osa Audi connect Navigation & Infotainment -palveluja. Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on ilmoitettu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.my.audi.com.
14
Edellytetään olemassa olevaa sopimusta Audin latauspalvelun kanssa, ennen kuin toiminto aktivoidaan. Palvelu voidaan tämän jälkeen aktivoida myAudi-sovelluksen kautta ja vastaava elektroninen Plug & Charge -varmenne palvelun käytöstä välitetään langattomasti over-the-air-toimintona valittuun Plug & Charge -yhteensopivaan autoon

Plug & Charge -palvelu on Audin latauspalvelun tavoin käytettävissä Euroopassa seuraavissa maissa: Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Unkari, Irlanti, Italia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Alankomaat, Norja, Puola, Romania, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi ja Iso-Britannia. Palvelu on Euroopassa toistaiseksi saatavilla vain mainituissa maissa Plug & Charge -toiminnolla varustetuissa IONITY-verkon latauspisteissä. Palvelua laajennetaan kattamaan muut latauspisteoperaattorit maakohtaisesti. Pohjois-Amerikan markkinoilla (NAR) Plug & Charge -palvelu on saatavilla Plug and Charge -merkityissä latauspisteissä, joita hallinnoi Electrify America.
15
Saatavissa lisähintaan Volkswagen Group Charging GmbH:lta (Elli).
16
Mainittu latausjärjestelmä on lisähintaan saatavissa oleva lisävaruste. E-tronin Compact-latausjärjestelmän latausteho on jopa 11 kW. Latausteho määräytyy käytetyn verkkovirtaliittimen tyypin, maassa käytetyn jännitteen, sähköverkossa käytettävissä olevan vaihemäärän ja asiakkaan kotona tehdyn asennuksen mukaan. Sen vuoksi latausteho saattaa joissakin tapauksissa olla pienempi. Voimavirtaliittimellä varustettu virtakaapeli ja latausjärjestelmän käyttöyksikkö on sovitettu toisiinsa. Virtakaapelin vaihtaminen erilaiseen liitintyyppiin saattaa alentaa käytettävissä olevaa latauskapasiteettia.
17
Latausteho määräytyy käytetyn verkkovirtaliittimen tyypin, maassa käytetyn jännitteen, sähköverkossa käytettävissä olevan vaihemäärän ja asiakkaan kotona tehdyn asennuksen mukaan. Sen vuoksi latausteho saattaa joissakin tapauksissa olla pienempi.
18
Valolista avustaa kuljettajaa monissa eri tilanteissa erilaisin valoefektein, jotka on helppo ymmärtää – esimerkiksi kääntymisen ja jarrutuksen aikana.
19
Audi SQ6 SUV e-tron (yhdistetty virrankulutus, kWh/100 km: 17,8–18,3; yhdistetyt CO₂-päästöt, g/km: 0). Arvot on ilmoitettu Suomen vakiovarustelun mukaisesti.
20
Huomaa: Järjestelmät toimivat vain järjestelmärajoitusten puitteissa, ja ne avustavat kuljettajaa ajon aikana. Kuljettaja on kuitenkin vastuussa autolla ajamisesta, ja kuljettajan on pysyttävä valppaana kaikissa tilanteissa.
21
Amazon Alexa on osa Audin sovelluskauppaa ja älypuhelimen rajapintaa. Sovellusten käyttö edellyttää myAudi-tiliä ja tietojen keräystä.
22
Amazon, Alexa ja kaikki niihin liittyvät logot ovat Amazon.com, Inc.:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Käyttö edellyttää Amazon-tiliä. Amazon Music -palvelun käyttö saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia. Amazon Alexa -sovellus on saatavissa vain seuraavissa maissa: Saksa, Itävalta, Iso-Britannia, Irlanti, Ranska, Espanja, Italia, USA, Kanada, Meksiko, Australia ja Uusi-Seelanti. Käyttö edellyttää Amazon-tiliä. Amazon vastaa Amazon Alexan toiminnoista ja sisällöstä. Tietyt Alexan toiminnot määräytyvät älykotitekniikan mukaan. MMI-kosketusnäytöllä varustetun MMI Navigation Plus -järjestelmän kieleksi on asetettava Amazon Alexa -integraation tukema kieli. Saat lisätietoja saatavuudesta ottamalla yhteyttä Audi-jälleenmyyjään. Amazon vastaa pääsystä Amazon Alexaan eikä sitä voida taata yli kolmeksi vuodeksi auton ostamisesta. Alexan kautta tapahtuva äänen suoratoisto edellyttää maksettua tiedonsiirtopakettia Audin yhteistyökumppanilta.
23
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti.
24
iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on ilmoitettu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.my.audi.com.
25
Edellyttää etukäteen tehtyä rekisteröitymistä ja todentamista auton pääkäyttäjäksi osoitteessa www.my.audi.com. Tämä palvelu käyttää henkilötietoja.
26
Huomaa: Kuljettaja vastaa täysin kunnossapidon kannalta tärkeiden kuluvien osien ja auton kunnon tarkistamisesta käyttöohjeiden mukaisesti. Kuljettajan on myös valvottava näyttöjen varoitussymboleita. On tärkeää, että ilmoitettuja kunnossapito- ja huoltovälejä noudatetaan.
27
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. Vain LED-ajovalojen plus ja digitaalisten OLED-takavalojen yhteydessä.
28
Tämä avustava järjestelmä toimii vain järjestelmärajoitusten puitteissa ja avustaa muita tielläliikkujia.
29
Vain Audi connect Navigation & Infotainment -palvelun yhteydessä.
30
-
31
-
32
Audi exclusive on lisähintaan saatavissa oleva Audi Sport GmbH:n tarjoama lisävaruste.
33
AUDI AG toimittaa alkuperäiset Audi-lisävarusteet lisämaksusta. Lisävarusteita ei ole huomioitu laskettaessa auton polttoaineenkulutusta ja päästöarvoja. Näin ollen lisävarusteet voidaan asentaa vasta ensirekisteröinnin jälkeen.