Audi Q4 e-tron | Täyssähköinen katumaasturi | Audi
Audi Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron

Videoesittely

Tutustu Audi Q4 e-tron Land of quattro -malliston ominaisuuksiin ja varusteluun oheisella videolla.

00:00 | 00:00

Maksimiteho jopa

250

kW¹,²

Maksimivääntö: 545 Nm (takana), 134 Nm (edessä)

Kiihtyvyys (0–100 km/h) jopa

5,4

s¹,³

Toimintamatka jopa

534

km⁴

¹Audi Q4 55 e-tron quattro, kulutus EU-yhd.16,8–19,5 kWh/100 km, CO₂-päästöt 0 g/km (WLTP).
² Yksittäisissä ajotilanteissa käytettävissä olevaan tehoon vaikuttavat monet muuttuvat tekijät, kuten ympäristön lämpötila sekä korkeajänniteakun varaustila, lämpötila, kunto tai ikä. Poikkeamat erityisesti edellä mainituista arvoista voivat johtaa tehon laskemiseen niin, ettei maksimiteho ole käytettävissä. Ajoneuvon sen hetkinen käytettävissä oleva teho näkyy ajoneuvon tehomittarissa.
³Kiihtyvyyslukujen maksimitulos voidaan toistaa useita kertoja peräkkäin, mutta ei rajoittamattomasti.
⁴Audi Q4 45 e-tron, kulutus EU-yhd. 16,2–19,2 kWh/100 km, CO₂-päästöt 0 g/km (WLTP).
Q4 e-tron

Tekniset tiedot ja mitat

Osta Audi Q4 e-tron

Osta Audi Q4 e-tron.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Valmiina ajelulle?

Innostu, koeaja ja pyydä tarjous!

Enemmän tilaa kaikelle

Monipuolisena perheautona Audi Q4 e-tron tarjoaa runsaasti erilaisia säilytysratkaisuja – yhteensä 24,8 litraa mukaan lukien hansikaslokero. Tavaratilan tilavuus on 520 litraa. Kun takaistuimien selkänojat on taitettu alas, tavaratilan koko on jopa 1 490 litraa.

Audi Q4 e-tron ohjauspyörä

Tulevaisuus omissa käsissä: Urheilullisen nahkaverhoillun ohjauspyörän ylemmissä puolissa on mustalla paneelilla kosketuspinnat, joissa on taustavalaistuja toiminta-alueita ilmaisemassa aktiivisia painikkeita. Kevyesti ulkonevat pinnat erottavat painikkeet toisistaan, jolloin niiden käyttäminen on helpompaa.

Lataus kotona ja tien päällä

Tarjolla on runsaasti latausvaihtoehtoja, jotka tuovat älykkäitä ratkaisuja niin kotiin kuin tien päällekin, joten voit ajaa huoletta sähköisesti tekemättä kompromisseja.

Audi e-tron-laskurit

Laskurilla lisätietoa.

Kuinka pitkä toimintamatka Audi Q4 e-tron-täyssähköautolla on?

Tutustu toimintamatkalaskuriin ja testaa itse.

e-tron-laskurit

Lumoavan futuristinen

Audi Q4 e-tronin selkeä muotoilu luo tunnistettavaa muotokieltä sähköiselle liikkumiselle tulevaisuudessa. Täyteen ladattu: keskipisteessä keula ja voimakkaasti muotoiltu takaosa. Sähköinen tunnelma: korostettu siluetti ja vapaasti kelluva kattolinja.

Edistyksellistä muotoilua: Audi Q4 e-tron tuo tulevaisuuden liikkumisen teille jo tänään. Täysin sähköinen, vaikuttava ja valmiina arjen menoihin.

Vieläkin parempaa suorituskykyä

Vakiovarusteisen Audi drive selectin ansiosta halutut ajo-ominaisuudet voidaan asettaa viiden eri ajotilan avulla. Taloudellisesta ajosta dynaamiseen ajoon. Vakiovarusteinen progressiivinen ohjaus mahdollistaa muuttuvan ohjausvälityksen ohjauskulman mukaan sekä nopeuden mukaan säätyvän ohjauksen.

Dynamic driving shot Audi Q4 e-tron

Urheilulliset ominaisuudet

Lisää urheilullista tyyliä. Progress S line Edition -varuste- ja ulkonäköpaketti (lisävaruste) tekee vaikutuksen sisältä ja ulkoa.

Q4 e-tron sivulta

Kaikin puolin urheilullinen: Tummennetut Matrix LED-ajovalot ja Mythos-musta kontrastiväri antavat Pebble Stone -harmaalle autolle urheilullisen ilmeen. Pronssinväriset Audi-renkaat D-pilarissa ja 21 tuuman 5-W-puolainen "Star", pronssioptiikka matta Audi Sport -vanteet luovat hienon kontrastin ulkonäköön.

Audin jatkotakuu

Jatkotakuu Q4 e-tron -malleihin

Audin laajennettu takuu tarjoaa pitkän aikavälin riskisuojan ja kustannusten hallinnan valmistajan myöntämän kahden ensimmäisen takuuvuoden jälkeen.

Saatavilla on yhden, kahden tai kolmen vuoden jatkotakuu, aina 150 000 ajokilometriin saakka.

Lue lisää jatkotakuusta

Ohjelmistopäivitys Q4 e-tron -malleihin

Ohjelmistopäivitys tehdään kaikille Q4 e-tron -malleille, jotka on valmistettu ennen tuotantoviikkoa 35/2022.

Audi Q4 e-tron Sportback sivukuva

Uusi Audi Q4 Sportback e-tron