Audi Q4 Sportback e-tron | Täyssähköinen SUV-coupe | Audi
Audi Q4 e-tron Sportback

Audi Q4 Sportback e-tron

Audi Q4 Sportback e-tron Land of quattro alk. 57 990 €

Hintaetu jopa 3 000 €. Tuplasti vetovoimaisempi. Nyt uusi sähköinen quattro-neliveto takavedon hinnalla Q4 e-tron SUV -mallissa ja muita tuntuvia Land of quattro -etuja. Saatavilla myös uudet erikoishinnoitellut Land of quattro -varustepaketit. Vain maassa olevat autot. Kysy saatavuudesta lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

Audi Q4 Sportback 45 e-tron Land of quattro 210 kW (134/545 Nm) akku 77 kWh alk. 57 990 €, hinta CO₂-päästöllä 0 g/km. Yhdistetty EU-kulutus 16,6 kWh/100 km (WLTP). Vapaa autoetu 805 €, käyttöetu 745 €. Hinnasto 2.1.2024.

Videoesittely

Tutustu Audi Q4 e-tron Land of quattro -malliston ominaisuuksiin ja varusteluun oheisella videolla.

00:00 | 00:00

Maksimiteho jopa

250

kW¹,²

Maksimivääntö: 545 Nm (takana), 134 Nm (edessä)

Kiihtyvyys (0–100 km/h) jopa

5,4

s¹,³

Toimintamatka jopa

548

km⁴

¹Audi Q4 Sportback 55 e-tron quattro, kulutus EU-yhd. 16,3–18,9 kWh/100 km, CO₂-päästöt 0 g/km (WLTP).
² Yksittäisissä ajotilanteissa käytettävissä olevaan tehoon vaikuttavat monet muuttuvat tekijät, kuten ympäristön lämpötila sekä korkeajänniteakun varaustila, lämpötila, kunto tai ikä. Poikkeamat erityisesti edellä mainituista arvoista voivat johtaa tehon laskemiseen niin, ettei maksimiteho ole käytettävissä. Ajoneuvon sen hetkinen käytettävissä oleva teho näkyy ajoneuvon tehomittarissa.
³Kiihtyvyyslukujen maksimitulos voidaan toistaa useita kertoja peräkkäin, mutta ei rajoittamattomasti.
⁴Audi Q4 Sportback 45 e-tron, kulutus EU-yhd. 15,6–18,6 kWh/100 km, CO₂-päästöt 0 g/km (WLTP).

Edistyksen muotoilema

Q4 Sportback e-tron

Tekniset tiedot ja mitat

Osta Audi Q4 Sportback e-tron

Osta Audi Q4 Sportback e-tron.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Vaikuttava ulkomuoto

Audi Q4 Sportback e-tronin urheilullinen muotoilu luo tunnistettavaa ja katseet vangitsevaa muotokieltä sähköiselle liikkumiselle tulevaisuudessa. Keskipisteessä oleva keula ja voimakkaasti muotoiltu takaosa ovat täynnä latausta, ja sähköistä tunnelmaa tuova dynaaminen siluetti luo pehmeän kokonaisuuden.

Audi Q4 Sportback e-tron interiorAudi Q4 Sportback e-tron interior

Tilava ja muunneltava

Perheautona Audi Q4 Sportback e-tron tarjoaa runsaasti erilaisia säilytysratkaisuja – yhteensä 24,8 litraa mukaan lukien hansikaslokero. Tavaratilan tilavuus on 520 litraa. Kun takaistuimien selkänojat on taitettu alas, tavaratilan koko on jopa 1 490 litraa.

Upea äänielämys

Audi Q4 Sportback e-tron on ensimmäinen malli, jossa on SONOS-äänentoistojärjestelmä. Tehokkaat kaiuttimet tekevät musiikin kuuntelusta unohtumattoman elämyksen. Muhkean basson ohessa myös korkeat ja matalat äänet voidaan toistaa tarkasti ja kokea näin niiden koko intensiteetti.

Lataus kotona ja tien päällä

Tarjolla on runsaasti latausvaihtoehtoja, jotka tuovat älykkäitä ratkaisuja niin kotiin kuin tien päällekin, joten voit ajaa huoletta sähköisesti tarvitsematta tehdä kompromisseja.

Audi e-tron-laskurit

Laskurilla lisätietoa.

Kuinka pitkä toimintamatka Audi Q4 e-tron-täyssähköautolla on?

Tutustu toimintamatkalaskuriin ja testaa itse.

e-tron-laskurit

Räätälöityä dynamiikkaa

Vakiovarusteisen Audi drive selectin ansiosta halutut ajo-ominaisuudet voidaan asettaa viiden eri ajotilan avulla. Taloudellisesta ajosta dynaamiseen ajoon. Vakiovarusteinen progressiivinen ohjaus mahdollistaa muuttuvan ohjausvälityksen ohjauskulman mukaan sekä nopeuden mukaan säätyvän ohjauksen.

Audi Q4 e-tron Sportback driving

Korostuneen urheilullinen

Premiumtason täyssähköinen ajokokemus. Progress S line Edition -varuste- ja ulkonäköpaketti (lisävaruste) sisältää valikoituja materiaaleja ja kiehtovia yksityiskohtia.

Audin jatkotakuu

Jatkotakuu Q4 e-tron -malleihin

Audin laajennettu takuu tarjoaa pitkän aikavälin riskisuojan ja kustannusten hallinnan valmistajan myöntämän kahden ensimmäisen takuuvuoden jälkeen.

Saatavilla on yhden, kahden tai kolmen vuoden jatkotakuu, aina 150 000 ajokilometriin saakka.

Lue lisää jatkotakuusta

Ohjelmistopäivitys Q4 e-tron -malleihin

Ohjelmistopäivitys tehdään kaikille Q4 Sportback e-tron -malleille, jotka on valmistettu ennen tuotantoviikkoa 35/2022.

Audi Q4 e-tron Sportback

Audi Q4 e-tron