Uusi RS 3 Sedan > A3 > Audi Finland

Uusi RS 3 Sedan

Paalupaikalla kompaktien autojen sarjassa. Audi RS 3 Sedan.

Uudessa 2,5 litraisessa TFSI -moottorissa on tehoa 294 kilowattia (400 hv) eli 33 hv enemmän kuin edeltäjässään. Kompakti RS-malli kiihtyy nollasta sataan vain 4,1 sekunnissa. Uusi huippu-urheilullinen kompaktin luokan auto tuo esiin urheilullisen luonteensa myös visuaalisesti.

Galleria

Lataa kaikki
00:00 | 00:00
1400px_ARS3_161002_2.jpg

Urheilullisuus, huippupito ja ajoturvallisuus

Salamannopea seitsenvaihteinen S tronic kaksoiskytkinvaihteisto siirtää 2,5 -litraisen TFSI -moottorin voiman quattro-nelivedon käyttöön. Sen sähköhydraulinen monilevykytkin ohjaa vääntömomenttia akseleiden välillä tarpeen mukaan. Mitä urheilullisemmin ajat, sitä nopeammin ja useammin vääntö painottuu taka-akselille. Tuloksena ovat erittäin ketterät ajo-ominaisuudet.
Omaleimaista RS-designia ulkopuolella...

Uusi huippu-urheilullinen kompaktin luokan auto tuo esiin urheilullisen luonteensa myös visuaalisesti. Kolmiulotteisella hunajakennolla varustetun singleframe-säleikön alaosassa on quattron logo, ja sen alapuolella oleva blade-somiste ulottuu puskurista sivuilla oleviin ilman sisäänottoaukkoihin, joissa se muodostaa kanavia joiden kautta ilma virtaa paremmin pyöränkaarien läpi. LED-ajovalot ja niiden erottuvat päiväajovalot täydentävät kokonaisuuden. Audi tarjoaa myös lisävarusteena matrix LED -ajovalot.

...ja sisällä

Tummasävyiset sisätilat ja valaistut ovien alapalkit, joissa on vakiovarusteena RS 3- logot, toivottavat kuljettajan ja matkustajat tervetulleiksi. RS3:n varusteisiin kuuluvat myös mustat urheiluistuimet, jotka ovat nappanahkaa ja joiden selkänojissa on RS-logot. Lisävarusteena autoon on mahdollista saada myös RS-urheiluistuimet, joissa on integroidut niskatuet. Myös niiden pinta on timanttikuvioitu ja värirei’itetty. Urheilullinen, nahkainen RS-ohjauspyörä on alareunastaan tasainen. Mittariston ja ovien verhous täydentävät urheilullista eleganssia.
1400px_ARS3_D_161001.jpg