Audi SQ6 e-tron | Täyssähköinen SUV | Audi
Audi SQ6 SUV e-tron edestä

Uusi SQ6 e-tron

Hinta alkaen 99 990 €.

Huom. SQ6 e-tron-mallien toimitusaika-arvio vain n. 3–4 kk.

  
Audi SQ6 SUV e-tron ajokuva

Sähköistä ajoa ja upeita ominaisuuksia.

Uusi Audi SQ6 e-tron³ erottuu edukseen sähköisen quattro-nelivedon takaaman vaikuttavan pitonsa, erinomaisen ajodynamiikkansa sekä muhkean ulkoisen äänimaailmansa ansiosta.

Osta Audi SQ6 e-tron

Osta Audi SQ6 e-tron.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

 
Audi SQ6 SUV e-tron ajokuva ylhäältä

Täysin sähköinen quattro: Nauti täysin sähköisen quattron tarjoamasta vetovoimasta. Koe käytännössä äänetön kiihtyvyys tehon ollessa jopa 360 kW⁹.

MMI-järjestelmä ja Audi Application StoreMMI-järjestelmä ja Audi Application Store

Huom. Kuva on Audi Q6 SUV e-tron¹⁵ -mallista.

Muotoilu uhkuu energiaa.

Audi SQ6 e-tron Daytona-harmaalla helmiäisvärillä² korostaa ulkopuolen urheilullisuutta S-mallikohtaisine S-logoineen ja puskureineen sekä mustine ulkonäköpaketteineen⁴.

Karismaattiset valokuviot: Valojen uusi muotoilu herää eloon Matrix LED -ajovalojen⁴ ja OLED-takavalojen⁴,¹⁷ digitaalisten valokuvioiden myötä. Lisäksi saatavilla on kuusi muuta päiväajovalojen ja takavalojen kuviota⁴ jotka voidaan aktivoida MMI-näytössä tai myAudi-sovelluksessa²⁰,²¹.

Audi exclusive³².

Tee Audi SQ6 e-tron -mallista itsesi näköinen Audi exclusiven avulla. Halutessasi voit myös valita räätälöidyn Nardo-harmaan ulkovärin laajasta värivalikoimasta.

Audi exclusive Audi SQ6 SUV e-tron

Mikä Audi-malli sivulle sopisi?
1
Toimintamatka on ilmoitettu Suomen vakiovarustelun mukaisesti.
2
Akun latausaika ja suurteholatauspisteiden (HPC) maksimaalinen tasavirralla toteutettava latauskapasiteetti on laskettu standardin DIN 70080 mukaisesti. Arvot saattavat vaihdella riippuen eri tekijöistä, kuten ympäristön ja akun lämpötila, muiden maakohtaisten liittimien käyttö, sisätilan lämpötilan säätö etukäteen (esim. auton etäohjattu ilmastointi), latauspisteen kapasiteetti, latauksen tila ja akun vanhentuminen. Latauskapasiteetti pienenee latauksen tilan suurentuessa. Lisäksi on huomioitava lataushäviöt.
3
Audi SQ6 SUV e-tron (yhdistetty virrankulutus, kWh/100 km: 17,8–18,3; yhdistetyt CO₂-päästöt, g/km: 0). Arvot on ilmoitettu Suomen vakiovarustelun mukaisesti.
4
Mainittu varuste on lisähintaan saatavissa oleva lisävaruste.
5
Vain MMI experience pron yhteydessä.
6
Polarisoivat aurinkolasit rajoittavat tuulilasinäytön hahmottamista
7
Kielten saatavuus on maakohtainen. Kysy maa- ja kielikohtaiset saatavuustiedot Audi-jälleenmyyjältä. Osa Audi connect Navigation & Infotainment -palvelua.
8
Pääntukiin sijoitettujen kaiuttimien yhteydessä pääntukien verhoilu on rei'itettyä.
9
Teho sisältää väliaikaiset 20 kW:n Boost-toiminnot vähintään 10 sekunnin ajan UN-GTR.21-säännön mukaan. Teho voi olla Launch Control -tilassa jopa 380 kW.
10
Fysikaalisista olosuhteista johtuen Launch Control -tilassa määritettyä tehon kiihtyvyysarvoa varten voidaan kutsua toistuvasti, mutta ei useasti peräkkäin.
11
Ilmoitettu akun nettoenergiakapasiteetti on pyöristetty akun arvo autosta riippumatta. Se määritetään vakiokuormitusprofiililla määritellyissä reunaehdoissa, ja siinä otetaan huomioon akun koko energiakapasiteetti, joka voidaan hyödyntää autoissa, kunnes se pysähtyy. Todellinen purkuenergia voi poiketa tästä, koska se riippuu ajoprofiilista ja akun lämpötilasta.
12
Auton järjestelmä on suunniteltu 800 voltin arkkitehtuurille; Audi Q6 e-tronin akun maksimijännite (kennojen lukumäärän mukaan) on 625–750 volttia versiosta riippuen.
13
Dinamica on hengittävää mikrokuitukangasta, jonka valmistuksessa hyödynnetään kierrätettyjä polyesterikuituja.
14
Audi Sport GmbH.
15
Audi Q6 SUV e-tron quattro (yhdistetty virrankulutus, kWh/100 km: 17,3–19,6; yhdistetyt CO₂-päästöt, g/km: 0). Arvot on ilmoitettu Suomen vakiovarustelun mukaisesti.
16
Valolista avustaa kuljettajaa monissa eri tilanteissa erilaisin valoefektein, jotka on helppo ymmärtää – esimerkiksi kääntymisen ja jarrutuksen aikana.
17
Huomaa: Järjestelmät toimivat vain järjestelmärajoitusten puitteissa, ja ne avustavat kuljettajaa ajon aikana. Kuljettaja on kuitenkin vastuussa autolla ajamisesta, ja kuljettajan on pysyttävä valppaana kaikissa tilanteissa.
18
Osa Audin sovelluskauppaa ja älypuhelimen rajapintaa. Sovellusten käyttö edellyttää myAudi-tiliä ja tietojen keräystä.
19
Amazon, Alexa ja kaikki niihin liittyvät logot ovat Amazon.com, Inc.:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Käyttö edellyttää Amazon-tiliä. Amazon Music -palvelun käyttö saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia. Amazon Alexa -sovellus on saatavissa vain seuraavissa maissa: Saksa, Itävalta, Iso-Britannia, Irlanti, Ranska, Espanja, Italia, USA, Kanada, Meksiko, Australia ja Uusi-Seelanti. Käyttö edellyttää Amazon-tiliä. Amazon vastaa Amazon Alexan toiminnoista ja sisällöstä. Tietyt Alexan toiminnot määräytyvät älykotitekniikan mukaan. MMI-kosketusnäytöllä varustetun MMI Navigation Plus -järjestelmän kieleksi on asetettava Amazon Alexa -integraation tukema kieli. Saat lisätietoja saatavuudesta ottamalla yhteyttä Audi-jälleenmyyjään. Amazon vastaa pääsystä Amazon Alexaan eikä sitä voida taata yli kolmeksi vuodeksi auton ostamisesta. Alexan kautta tapahtuva äänen suoratoisto edellyttää maksettua tiedonsiirtopakettia Audin yhteistyökumppanilta.
20
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti.
21
iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on ilmoitettu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.my.audi.com.
22
Edellyttää etukäteen tehtyä rekisteröitymistä ja todentamista auton pääkäyttäjäksi osoitteessa www.my.audi.com. Tämä palvelu käyttää henkilötietoja.
23
Huomaa: Kuljettaja vastaa täysin kunnossapidon kannalta tärkeiden kuluvien osien ja auton kunnon tarkistamisesta käyttöohjeiden mukaisesti. Kuljettajan on myös valvottava näyttöjen varoitussymboleita. On tärkeää, että ilmoitettuja kunnossapito- ja huoltovälejä noudatetaan.
24
Tämä avustava järjestelmä toimii vain järjestelmärajoitusten puitteissa ja avustaa muita tielläliikkujia.
25
Vain Audi connect Navigation & Infotainment -palvelun yhteydessä.
26
Osa Audi connect Navigation & Infotainment -palvelua. Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on ilmoitettu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.my.audi.com
27
Edellytetään olemassa olevaa sopimusta e-tron-latauspalvelun kanssa, ennen kuin toiminto aktivoidaan. Palvelu voidaan tämän jälkeen aktivoida myAudi-sovelluksen kautta ja vastaava elektroninen Plug & Charge -varmenne palvelun käytöstä välitetään langattomasti over-the-air-toimintona valittuun Plug & Charge -yhteensopivaan autoon.

Plug & Charge -palvelu on Audin latauspalvelun tavoin käytettävissä Euroopassa seuraavissa maissa: Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Unkari, Irlanti, Italia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Alankomaat, Norja, Puola, Romania, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi ja Iso-Britannia. Palvelu on Euroopassa toistaiseksi saatavilla vain mainituissa maissa Plug & Charge -toiminnolla varustetuissa IONITY-verkon latauspisteissä. Palvelua laajennetaan kattamaan muut latauspisteoperaattorit maakohtaisesti. Pohjois-Amerikan markkinoilla (NAR) Plug & Charge -palvelu on saatavilla Plug and Charge -merkityissä latauspisteissä, joita hallinnoi Electrify America.
28
Ilmoitetut lataustariffit ja latauskortin tarjoaa Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), Mollstraße 1, 10178 Berlin. Näiden tariffien käyttö edellyttää myAudi-tiliä ja myAudi-sovellusta. Audin malli (auton valmistenumero) ja pääkäyttäjä pitää olla rekisteröitynä myAudi-sovellukseen. Sopimus kestää määräaikaisena 12 kuukautta ja päättyy automaattisesti tämän ajan kuluttua. Tänä aikana sopimusta ei voi päättää. Lisäkustannuksia saattaa muodostua matkapuhelinsopimuksen mukaan.
29
Lisähintaan saatavissa oleva lisävaruste Volkswagen Group Charging GmbH:lta (Elli).
30
Mainittu latausjärjestelmä on lisähintaan saatavissa oleva lisävaruste. E-tron Compact-latausjärjestelmän latausteho on jopa 11 kW. Latausteho määräytyy käytetyn verkkovirtaliittimen tyypin, maassa käytetyn jännitteen, sähköverkossa käytettävissä olevan vaihemäärän ja asiakkaan kotona tehdyn asennuksen mukaan. Sen vuoksi latausteho saattaa joissakin tapauksissa olla pienempi. Voimavirtaliittimellä varustettu virtakaapeli ja latausjärjestelmän käyttöyksikkö on sovitettu toisiinsa. Virtakaapelin vaihtaminen erilaiseen liitintyyppiin saattaa alentaa käytettävissä olevaa latauskapasiteettia.
31
Latausteho määräytyy käytetyn verkkovirtaliittimen tyypin, maassa käytetyn jännitteen, sähköverkossa käytettävissä olevan vaihemäärän ja asiakkaan kotona tehdyn asennuksen mukaan. Sen vuoksi latausteho saattaa joissakin tapauksissa olla pienempi.
32
Audi exclusive on lisähintaan saatavissa oleva Audi Sport GmbH:n tarjoama lisävaruste.