Audi ladattavat hybridit | Audi
Ladattavat hybridit

Audi - Ladattavat hybridit

Audin ladattavien hybridien mallisto.

Saatavilla on upea valikoima Audin ladattavia TFSI e -hybridimalleja, ja mallisto täydentyy edelleen. Investoimme sähköautoilun tulevaisuuteen 10 miljardia euroa vuoteen 2025 mennessä.

Vuoteen 2025 mennessä meillä on 30 uutta sähköautomallia ja kaikkien Audin tehtaiden on määrä olla hiilineutraaleja¹.

Tutustu Audin ladattaviin hybrideihin alapuolella.

Audi - Ladattavat hybridit

Testaa, mikä sähköinen Audi sopisi sinulle.

Pääset alkuun vastaamalla muutamaan kysymykseen alapuolella.
Tämä on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Mikä on ladattava hybridi?

Mikä on ladattava hybridi?

Ladattavissa hybridiautoissa on sekä polttomoottori että sähkömoottori. Sähkömoottorin käyttämä akku ladataan kytkemällä se virtalähteeseen auton ollessa paikallaan. Audin ladattavat hybridit tunnistaa TFSI e -mallimerkinnastä.

Audin ladattavien hybridimallien valikoima kasvaa jatkuvasti. Kaikissa malleissa taloudellinen sähkömoottori yhdistyy Audin polttomoottorin suorituskykyyn ja luotettavuuteen. Autoissa on kolme ajotilaa: täyssähköajo, polttomoottorikäyttö ja näiden automaattinen yhdistelmä.

Ladattavat hybridit (TFSI e)

 • Mallisto_content_a6_sedan_tfsie_883x496.jpg
  Audi A6 Sedan TFSI e

  Audi A6 Sedan TFSI e:ssä ladattavan hybridin ominaisuudet yhdistyvät huipputeknologiaan ja linjakkuuteen. Täyssähköajolla mallin toimintamatka² on jopa 70 km.

  Malliesittely
 • Mallisto_content_a6_avant_tfsie_883x496.jpg
  Audi A6 Avant TFSI e

  Innovatiivinen pistokehybridi Audi A6 Avant TFSI e quattro tarjoaa täydellistä ajamisen iloa ja jopa 67 km:n toimintamatkan² täyssähköajolla.

  Malliesittely
 • Mallisto_content_a7_tfsie_883x496.jpg
  Audi A7 Sportback TFSI e

  Tässä mallissa yhdistyvät suuremman kokoluokan coupén ilme ja innovatiivisen pistokehybridin ominaisuudet. A7 Sportback TFSI e kääntää päät, missä liikkuukin. Toimintamatka² täyssähköajolla on jopa 66 km.

  Malliesittely
 • Mallisto_content_a8_tfsie_883x496.jpg
  Audi A8 TFSI e

  Erinomaista suorituskykyä, edistynyttä teknologiaa ja klassista hienostuneisuutta. Uusi Audi A8 TFSI e -lippulaivamalli tarjoaa vertaansa vailla olevan Audin lataushybridikokemuksen ilman kompromisseja. Toimintamatka² täyssähköajolla on jopa 58 km.

  Malliesittely
 • Mallisto_content_a8_l_tfsie_883x496.jpg
  Audi A8 L TFSI e

  Ainutlaatuista ylellisyyttä, erinomaista mukavuutta ja digitaaliset teknologiat. Yhtä vaikuttava on Audi A8 L TFSI -pistokehybridi, jossa taloudellinen sähkömoottori yhdistyy tehokkaaseen polttomoottoriin ja jopa 57 km:n toimintamatkaan² täyssähköajolla.

  Malliesittely
 • Mallisto_content_q3_tfsie_883x496.jpg
  Audi Q3 TFSI e

  Koe sähköisen voimansiirron ja polttomoottorin dynaaminen yhdistelmä, joka tarjoaa vakuuttavaa suorituskykyä ja taloudellisuutta. Toimintamatka² on jopa 48 km täyssähköajolla.

  Malliesittely
 • Mallisto_content_q3_sportback_tfsie_883x496.jpg
  Q3 Sportback TFSI e

  Voimakkaat ja tarkoin harkitut yksityiskohdat – Q3 Sportback TFSI e tarjoaa tehokkaan polttomoottorin yhdistettynä sähkömoottoriin. Täyssähköajolla toimintamatka² on jopa 48 km. Päätät itse, minkä eri ajotiloista valitset.

  Malliesittely
 • Mallisto_content_q5_tfsie_883x496.jpg
  Audi Q5 TFSI e

  Audin ladattava hybridimalli Q5 TFSI e tarjoilee kaikki sähköautoilun edut ja jopa 62 km:n toimintamatkan² täyssähköajolla – ja lisäksi bensiinimoottorin käytännöllisyyden.

  Malliesittely
 • Mallisto_content_q5_sportback_tfsie_883x496.jpg
  Audi Q5 Sportback TFSI e

  Huippuluokan katumaasturi, jossa on coupémainen kattolinja ja reilut sisätilat. Q5 Sportback TFSI e on suorituskyvyltään vaikuttava, tilasta ja tyylistä tinkimättä, ja toimintamatka² on täyssähköajolla jopa 61 km.

  Malliesittely
 • Mallisto_content_q7_tfsie__24_883x496.jpg
  Audi Q7 TFSI e

  Innovatiivinen ladattava hybriditeknologia, upeat tilaratkaisut ja urheilullinen ilme – Audi Q7 TFSI e on ylellinen ja innovatiivinen perheille sopiva auto, jonka toimintamatka² täyssähköajolla on jopa 83 km.

  Malliesittely
 • Mallisto_content_q8_tfsie_24_883x496.jpg
  Audi Q8 TFSI e

  Vaikuttava ulkoasu. Huipputaloudellinen. Edistynein coupémainen katumaasturimme, jossa valittavissa polttomoottorikäyttö, täyssähköajo, jolloin toimintamatka² on jopa 82 km, tai älykäs yhdistelmäajo.

  Malliesittely

Varaa koeajo

Kokeile itse.

Jos olet valmis ottamaan kehitysaskeleen, olemme apunasi.

Varaa koajo
1
Audi näkee hiilineutraaliuden tilana, jossa niistä Audin tuotteista ja toiminnasta aiheutuvista hiilidioksidipäästöistä, jotka ovat jäljellä kaikkien muiden hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi käytettyjen keinojen jälkeen, ja/tai päästöistä, joita ei voida toistaiseksi välttää, hiilidioksidipäästöistä, jotka kuuluvat toimitusketjun, Audi-ajoneuvojen valmistuksen ja kierrätyksen piiriin, tarjotaan vähintään määrällistä kompensaatiota vapaaehtoisten ja maailmanlaajuisesti toteutettavien hankkeiden välityksellä. Ajoneuvon käyttövaiheen (alkaen siitä, kun ajoneuvo toimitetaan asiakkaalle) aikaisia hiilidioksidipäästöjä ei oteta huomioon.
2
Toimintamatkaan vaikuttavat varustetaso ja lisävarusteet. Kaikki ajoneuvot testataan WLTP-testimenetelmien mukaisesti. Ilmoitetut arvot on tarkoitettu vain vertailua varten; vertaa polttoaineenkulutuksen ja CO2-päästöjen arvoja vain muihin sellaisiin autoihin, jotka on testattu samalla testimenetelmällä. Nämä arvot eivät välttämättä kuvasta todellisia ajamisen aikaisia arvoja, joihin vaikuttavat monet tekijät, muun muassa tehdasasenteiset lisävarusteet, asennetut varusteet (rekisteröinnin jälkeen), vaihtelevat sää-, tie- ja liikenneolosuhteet, yksilöllinen ajotapa, auton kuorma, auton kunto, järjestelmien, kuten ilmastoinnin, käyttö (ja sähköautojen osalta lataustaso matkan alkaessa sekä akun ikä ja kunto). Sähköautojen arvot on kirjattu sen jälkeen, kun akku on ladattu täyteen. Sähköautot tarvitsevat sähkövirtaa lataamista varten. Nollapäästöt ajon aikana.