• SQ2
  SQ2
  Hinta: alkaen 58 902,51 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: 7,2–7,0 l/100 km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 163–159 g/km

A5 Sportback > A5 > Audi Finland
A5 Sportback 2019

A5 Sportback

Toimivuutta tunnetta unohtamatta.
A5 Sportback.

Urheilullinen eleganssi ei sulje pois toimivuutta: Audi A5 Sportback onnistuu tarjoamaan sekä urheilullista Coupé-tyyliä että sedanin erinomaiset sisätilat. Huippuluokan tekniset ratkaisut ja innovatiiviset avustavat järjestelmät auttavat turvallisuuden varmistamisessa, jolloin sinä voit keskittyä ajamisesta nauttimiseen.

Lataa kaikki
00:00 | 00:00
 • Virtaviivaiset, voimaa uhkuvat linjat tekevät uudesta A5 Sportbackista yksinkertaisesti kauniin.

 • A5 Sportback onnistuu yhdistämään eleganssin tilavaan toimivuuteen.

 • Olkalinjan tunnusomaista aaltomaista muotoa on korostettu entisestään, millä on saatu aikaan valon ja varjon vuorovaikutus.

 • Myös takaosan linjat ovat selkeät ja päättyvät takaluukun tunnusomaiseen jättöreunaan.

 • Lisävarusteena saatavien Audi Matrix LED -ajovalojen muotoilu on helposti tunnistettava, ja valon jakautuminen on erittäin mukautuvaa.

 • Lisävarusteena saatava panoraamalasikatto voidaan avata kokonaan, jolloin sisätilat täyttyvät valosta.

 • Lisävarusteena saatava Bang & Olufsen -äänentoistojärjestelmä tuottaa upean 3D-äänen.

 • Sisätilojen valaistus saadaan aina tarvittaessa tunnelmaan sopivaksi tunnelmavalaistuksen 30 säädettävän sävyn ansiosta.

 • Videot

  Audi A5 Sportback – tunteella suunniteltu.

Mukava tilaihme

Tilavan A5 Sportbackin tavaratilan tilavuus on enimmillään 480 litraa. Kuormaaminen ja kuorman purkaminen on taatusti helppoa vakiovarusteisiin kuuluvan sähkötoimisen takaluukun ansiosta, ja liiketunnistimella toimiva luukun ohjaus on saatavana lisävarusteena.

Tyylikkään urheilullinen

Olkalinjan aaltomainen muoto tuo A5 Sportbackin eleganssiin lisää tunnetta. Muoto on entistä korostetumpi ja kolmiulotteisempi, mikä mahdollistaa valon ja varjon välisen leikin. Pyöränkotelojen yläosien voimakas muotoilu tuo esiin quattro-perimää. Takaosan ilme on vaakasuorine linjoineen erittäin selkeä. Pitkä takaluukku päättyy tunnusomaiseen takaosaan.

Lue lisää ulkoasusta

Ensiluokkaisuudesta tinkimättä

Pienimmätkin yksityiskohdat huomioiva ensiluokkaisuus näkyy kaikkialla, ergonomisesti muotoilluista urheilullisista istuimista lisävarusteena saatavaan S line -monitoimiohjauspyörään, joka on nahkaverhoiltu 3-puolainen, alaosastaan tasainen urheilullinen ohjauspyörä. Lisäksi sinulla on jopa mahdollisuus tehdä sisätiloista toiveidesi mukainen.

Tutustu tarkemmin yksilöllisiin sisätilamahdollisuuksiin ja Audi exclusive -varusteluun

Katse tiukasti tulevaisuudessa

Voit lukea navigointi- ja infotainment-järjestelmien sekä Audi connect -palvelujen tiedot helposti, kun valitset lisävarusteena saatavan Audi virtual cockpit -mittariston. Se näyttää kuljettajalle tärkeitä tietoja kahdessa eri näytössä, pienillä tai suurilla pyöreillä mittareilla. Toimintoja on helppo hallita ohjauspyörän painikkeilla. Voit myös integroida älypuhelimesi tiedot auton järjestelmään lisävarusteena saatavalla Audi smartphone interfacen avulla.

Lue lisää infotainment-järjestelmästä ja avustavista järjestelmistä

Valossa kylpevät sisätilat

Lisävarusteena saatava panoraamalasikatto voidaan avata kokonaan, jolloin sisätilat täyttyvät valosta.

A5 Sportback 2019