Audi A5 Sportback | Tilava ja urheilullinen kevythybridi | Audi
  • stage_exterior_front.jpg
Audi A5 Sportback

Audi A5 Sportback

Ei saatavilla Suomessa.

Tämä malli ei ole myynnissä Suomessa. Lähin Audi-jälleenmyyjäsi auttaa sinua kaikissa auton hankintaan liittyvissä kysymyksissä ja vaihtoehtoisten ratkaisujen löytämisessä.

Urheilullinen perheauto.
Audi A5 Sportback.

Audi A5 Sportback todella erottuu joukosta. Keulan, sivujen ja takaosan muotokieltä edustavat elementit antavat 4-oviselle mallille entistä syvyyttä ja leveyttä. Lisäksi mallissa on uraauurtavaa teknologiaa, kuten lisävarusteena saatavilla olevat Audi Matrix LED -ajovalot ja suuri infotainment-näyttö.

Tyylikästä designia – erinomaista ajomukavuutta

Audi A5 Sportbackin urheilullisuus tekee vaikutuksen – sporttisen 5-ovisen mallin muotokieli on poikkeuksellista. Leveät ilmanottoaukot ja kromilistat tekevät keulasta terävämmän näköisen. Sivuilla urheilullisuutta alleviivaavat keskeltä korostetut ovilistat. Ulkonevat pyöränkotelot korostavat lisävarusteisiin kuuluvia 20 tuuman alumiinivanteita. Diffuusorin mattahopeanväriset vaakasuuntaiset alumiinikoristeet ja puolisuunnikkaan muotoiset pakoputkenpäiden koristeet antavat leveälle takaosalle vaikuttavan ilmeen.

The Audi A5 Sportback
Lisätietoja valojen suunnittelusta

Yhteydet? Henkilökohtaiset ja digitaaliset

Nauti puhelujen paremmasta äänenlaadusta sekä johdottomasta lataamisesta Audi phone boxin avulla. Voit myös lukita ja avata Audi A5 Sportbackin käyttämällä Audi connect key -älypuhelinavainta³ – täysin ilman ajoneuvon varsinaista avainta.

Audi A5 Sportback

Kompromissit? Tarpeettomia

Enemmän kuin vain tilan tuntua: Avarien sisätilojen ansiosta Audi A5 Sportbackissa on paljon tilaa tavaratilassa sekä matkustamon takaosassa vapaa-aikaa ja perhettä varten. Sisätilan vaakaelementit, uudelleen muotoiltu keskikonsoli, lasia muistuttavat oviverhoilun listat ja laadukkaat materiaalit korostavat tilantuntua visuaalisesti.

Audi A5 Sportback sisätilat

Paras ajotyyli? Valinnanvapaus

Audi A5 Sportbackin dynaaminen ohjaus säätää ohjauksen välityssuhdetta ja ohjausvoimaa ajonopeuden mukaan ja tuo vastustamatonta urheilullisuutta ja lisää ajomukavuutta ajamiseen. Koe omien mieltymystesi mukaan räätälöity ajonautinto Audi drive select -järjestelmän avulla. Voit vaihdella toimintatiloja vapaasti: dynaaminen, mukava, automaattinen, yksilöllinen ja taloudellinen. Eräisiin TFSI- ja TDI-moottorivaihtoehtoihin on saatavilla huipputeknologinen quattro ultra-neliveto, joka jakaa voimaa tilanteen mukaan ja parantaa dynaamisuutta ja hyötysuhdetta. Lisäksi 12 V:n kevythybridijärjestelmä parantaa useimpien moottorien hyötysuhdetta.

Audi A5 Sportback
myAudi App älypuhelimessa ja Functions on Demand
 

Functions on Demand

Functions on Demand -toiminnon avulla Audi tarjoaa asiakkailleen entistä enemmän joustavuutta varusteiden valinnassa. Tietyt toiminnot voidaan ostaa ja lisätä varusteluun milloin tahansa myöhemmin. MyAudi-sovellus tekee toimintojen valinnasta helppoa ja nopeaa.

1
Saat lisätietoja Audi connectista osoitteesta www.audi.fi/connect tai ottamalla yhteyttä Audi-jälleemyyjään.
2
Google ja Google-logo ovat Google Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.
3
Ota yhteyttä Audi-jälleemyyjään tai vieraile osoitteessa www.audi.com/bluetooth, jos haluat lisätietoja Audi-yhteensopivista älypuhelimista.