A8 L TFSI e > A8 > Audi Finland
  • stage_exterior_front.jpg
A8 L TFSI e quattro

A8 L TFSI e quattro

Ylellinen, mukava, innovatiivinen.
Audi A8 L 60 TFSI e quattro.

Ylellistä luksusta, korkeatasoista mukavuutta ja digitaalisia teknologioita Audi A8 L 60 TFSI e quattron koko 5,30 metrin pituudelta. Urheilullisen ulkomuodon lisäksi tämä luksusmallin sedan tekee ennen kaikkea vaikutuksen innovatiivisella pistokehybridillään, johon kuuluu tehokas sähkömoottori ja voimakas polttomoottori.

Lataa kaikki
00:00 | 00:00
1920x1080_AA8_E-TRON_171008.jpg
1920x1080_AA8_E-TRON_171008.jpg
  • Leveä ja tasainen yhdestä osasta koostuva säleikkö, vaikuttavat ajovalot ja suuret sivuilmanottoaukot muodostavat Audi A8 L 60 TFSI e quattron näyttävän etuosan.

  • 5,30 metrin kokonaispituutensa ansiosta Audi A8 L 60 TFSI e quattrossa on runsaasti tilaa kaikille matkustajille.

  • Voit helposti ladata Audi A8 L60 TFSI e quattroa joko kotona tai matkalla.

  • Ajoneuvossa on vakiona 19-tuumaiset 5-puolaiset "Turbine" design alumiinivanteet.

  • Audi A8 L 60 TFSI e quattron takapuskurin alaosassa on kromisia yksityiskohtia.

  • Vakiovarusteisiin kuuluva Kromi-ulkonäköpaketti sisältää jäähdyttimen säleikön ja sivuilmanottoaukon titaaninmustin viimeistelyin.

  • Yksi Audi A8 L 60 TFSI e quattron erikoisominaisuus on lisävarusteinen mukavuustakaistuin (relaxation seat) takana oikealla.

  • Aina kun kosketat Audi A8 L 60 TFSI e quattron kosketusnäyttöä, saat sekä kuulo- että tuntoaistiin perustuvan palautteen.

  • Tämä nimi kuvastaa polttomoottorin, sähkömoottorin ja nelivedon yhdistelmää.

Pistokehybridin tekniset tiedot

Teho

330

kW

(449 hv)

Kiihtyvyys

4,9

s

0-100 km/h

Suurin vääntömomentti

700

Nm

Innovatiivinen ja dynaaminen käyttöjärjestelmä

Ajoneuvo kiihtyy nollasta sataan 4,9 sekunnissa – Audi A8 L 60 TFSI e kiihdytysarvon mahdollistaa järjestelmän kokonaisteho 330 kW (449 hv). Ladattava hybridi koostuu kahdesta yksiköstä: taloudellisesta sähkömoottorista, jolla katat pelkkää sähköenergiaa hyödyntämällä suuren osan päivittäisistä ajomatkoista – jopa 46 kilometriä sähköistä toimintamatkaa (WLTP yhdistetty, Suomen vakiovarusteilla) sekä 3.0-litraisesta V6 TFSI -moottorista, joka vie sinut urheilullisesti määränpäähän pidemmillä matkoilla. Pelkkää sähkömoottoria käytettäessä huippunopeus on 135 km/h. Käyttöjärjestelmän erittäin matalan melutason ja vakiovarusteisen ilmajousituksen ansiosta matkanteko on erittäin mukavaa ja rentouttavaa.

A8

Aja tehokkaasti, lataa helposti

Audi A8 L 60 TFSI e quattron älykkäät teknologiat tukevat taloudellista ja vähäkulutuksista ajoa. Ennakoivan toimintastrategian ansiosta ajoneuvo analysoi etukäteen reittitietoja ja valvoo voimansiirtoa, jolloin tämä toimii tehokkaasti mahdollistaen mahdollisimman pitkän toimintamatkan. Voit vaikuttaa aktiivisesti ajoneuvon toimintaan käyttämällä kolmea eri ajotilaa. Ajoneuvon lataamiseen tarjoamme käytännöllisiä ratkaisuja. Esimerkiksi Audi e-tron -latauspalvelulla on yli 110 000 latauspistettä ympäri Eurooppaa.

A8

Astu sisään ja nauti sisätiloista

Huomaat heti, että mukavuus on Audi A8 L 60 TFSI e quattrossa etusijalla. Pitkälle kehitetyt mukavuusistuimet tarjoavat huippuluokan mukavuutta ja antavat hyvän sivuttaistuen sekä edessä että takana. Vakiovarusteisiin kuuluvat nahkainen lämmitettävä monitoimiohjauspyörä vaihteenvalitsimilla, lämmitetyt istuimet edessä ja takana, Rear Seat Remote -kaukosäädin takaistuimelle, ovien sulkemisavustin, lasimaiset ohjauspainikkeet ja laadukkaat koristelistat.

A8
Lue lisää mukavuudesta

Digitaaliset teknologiat

Audi A8 L 60 TFSI e quattrossa on monia hyödyllisiä toimintoja, jotka antavat kattavia tietoja ja tekevät matkasta viihdyttävämmän. Vakiomallinen MMI navigation plus ja MMI- kosketusnäyttö toimivat kuljettajan pääohjauskeskuksena ja tarjoavat pääsyn Audi connect¹ -palvelujen laajaan valikoimaan. Vakiovarusteinen Audi virtuaalinen mittaristo sisältää myös ajoneuvon tärkeimmät tiedot. Takaistuimilla matkustavat voivat säätää vakiovarusteisella Rear Seat Remote -kaukosäätimellä ilmastointi-, istuin- ja muita mukavuustoimintoja. Lisävarusteena saatava Rear Seat Entertainment -järjestelmä, taakse sisältää kaksi irrotettavaa tablettia, joilla voidaan katsella suoratoistosisältöä, tarkastella ajoneuvon tietoja ja käyttää navigointitoimintoja.

A8
Lue lisää käyttökonseptista & infotainment-järjestelmästä


A8
A8
1
Lisätietoja Audi connectista saat osoitteesta www.audi.com/connect sekä Audi-kumppaniltasi.
2
Google ja Google-logo ovat Google Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.
3
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. Tuetut käyttöjärjestelmät Apple iOS 10.0 ja Android 6. Edellytyksenä rekisteröityminen etukäteen osoitteessa www.audi.com/myaudi. Verkkomedian suoratoistoon vaaditaan aktiivinen WLAN-yhteys älypuhelimen ja Audi MMI:n välillä.
4
Huomaa, että avustavat järjestelmät ainoastaan tukevat kuljettajaa ajamisessa kyseisen järjestelmän rajojen puitteissa. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta ja siihen tarvittavasta huomiokyvystä.
Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.