Audi A8 L TFSI e quattro | Pitkä ladattava ladattava hybridi sedan | Audi
Audi A8 L TFSI e latautumassa

A8 L 60 TFSI e

Audi A8 L TFSI e takaviistosta

Vaivaton ja tehokas

Audi A8 L 60 TFSI e² -hybridissä yhdistyvät moderni latausteknologia ja vaivattomuus.

Ota yhteyttä

Osta Audi A8 L TFSI e.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Sähköinen toimintasäde n.

54–58

km*

Kiihtyvyys (0–100 km/h)

4,9

s**

Järjestelmän teho

340

kW**

*Sähköinen toimintamatka WLTP-mittauksen mukaisesti 19–21 tuuman vanteilla. **Yhdistetty polttoaineenkulutus¹: 1,9–2,1 l/100 km; yhdistetty virrankulutus¹: 22,7–23,7 kWh / 100 km

Edistyksellistä ajoa

Ladattava hybridi tarjoaa monia etuja: Tehokas sähkömoottori takaa hiljaisen käyntiäänen ja nollapäästöt, ja TFSI-moottorin ansiosta ajat luotettavasti pitkätkin matkat. Voit ladata hybridin kätevästi liikkeellä ollessasi tai kotona.

Audi A8 L TFSI e sivulta

Joustava lataus kotona: Hybridin latauskapasiteetti³ kotona on enintään 7,4 kW, ja voit valita vakiomallisen ja kompaktin e-tron-latausjärjestelmän tai lisävarusteena saatavan ja kätevästi seinälle asennettavan Audi-latausjärjestelmän⁴ väliltä.

Sähköinen huipputeho

100

kW*

Sähköinen huippunopeus

135

km/h*

Akun (brutto)kapasiteetti enintään

17,9

kWh

*Yhdistetty polttoaineenkulutus¹: 1,9–2,1 l/100 km; yhdistetty virrankulutus¹: 22,7–23,7 kWh / 100 km. kWh/100 km; yhdistetyt CO₂-päästöt¹,²: 44–49 g/km.

Tarkkuutta. Dynamiikkaa. Suunnittelua, josta et voi erehtyä.

Kiehtovaa seuraavan sukupolven valaistustekniikkaa: valitse lisävarusteena saatavat digitaaliset Matrix-ajovalot tai vakiovarusteiset OLED-takavalot. Asiakkaat voivat valita kahden eri takavalovaihtoehdon väliltä ajoneuvn ostamisen yhteydessä. Ajotilasta riippuen takavalojen valaistuskuviota säädetään ajoneuvon ollessa pysähdyksissä.

Digitaaliset HD Matrix LED -ajovalot: Korosta edustusluokan ajoneuvosi luonnetta vallankumouksellisella ajovalotekniikalla. Yksilöllisesti valittavat vaikuttavat valaistuskuviot ja kätevät toiminnot mahdollistavat suoraan tiehen heijastettavat tarkat valaistuskuviot.

Huom. Animaatio Audi A8 L -mallista.

Enemmän tilaa estetiikalle

Vaikuttava 5,30 metrin pituus korostaa edustusmallin terävämpiä linjoja. Ajoneuvoon on valittavissa lisävarusteiksi S Line -ulkonäköpaketti, Musta Optiikka Plus -paketti, sisätiloihin S Line -sisätilapaketti ja sähköisesti kääntyvä vetokoukku.

Kauneus tulee sisältä päin

Audi A8 L 60 TFSI e² -mallin sisätiloissa on panostettu korkealaatuisiin materiaaleihin ja erityisesti istumamukavuuteen. Lisävarusteena saatavissa mukautetuissa ja muotoilluissa istuimissa on rentoutustoiminto etumatkustajan istuimessa, jolloin takana istuva matkustaja voi työskennellä mukavasti tai rentoutua matkan aikana.

Audi A8 L TFSI e takaistuimet

Tilavat sisätilat: Edustusluokan malli tarjoaa mukavat ja normaalia suuremmat sisätilat sekä erittäin korkean ja miellyttävän istuma-asennon matkustamon takaosassa.

Audin sovelluskauppa omassa Audissasi

Voit käyttää suosittuja sovelluksia, kuten Spotifyta tai YouTubea, suoraan autosi MMI:ssä – tarvitsematta toimia älypuhelimen kautta.

MMI-järjestelmä ja Apple Music

Sisäänrakennettu Apple Music⁷: Nauti äärimmäisestä musiikkikokemuksesta Apple Musicin⁷ avulla. Suoratoista saumattomasti yli 100 miljoonaa kappaletta ilman mainoksia — suoraan autosi MMI-näytöltä. Soita suosikkimusiikkiasi ja löydä uutta musiikkia, josta voisit pitää.

Henkilökohtaista, ei tavallista

Lumoavan kauniita valokuvia tai tunnettuja elokuvasankareita: valitse suosikkikuvasi myAudi-sovelluksessasi⁸ kohdassa Teemat¹² ja aseta se MMI-näytön taustakuvaksi. Huomiota herättävä vaikutelma: Laajennettu LED sisä- ja ulkovalopaketti säätää automaattisesti väritunnelman teemaan sopivaksi.

Audi-teemavalaistusAudi-teemavalaistus

Huomaa: Kuva Audi A6 Avant -mallista. MMI-näytön tausta: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi exclusive⁹ − koska olet ainutlaatuinen

Tee Audi A8 L -mallista itsesi näköinen Audi exclusiven⁹ avulla. Valittavissa on valikoituja koristelistoja, värillisiä nahkaverhoiluita ja mukautettuja maalipintoja sekä useita erilaisia mukautettuja ulkovärejä. Juuri niin kuin sinä haluat.

Mukauta tarpeidesi mukaan

Audin alkuperäisillä lisävarusteilla¹⁰ teet edustusluokan ajoneuvostasi entistäkin monipuolisemman. Teknisten ominaisuuksien ja visuaalisten yksityiskohtien avulla mukautat sitä helposti tarpeidesi mukaisesti. Uudelleen ja yhä uudelleen.

Espresso mobile -kahvikone Audi A8

Nauti kahvia liikkeellä ollessasi: Espresso mobile -kahvikoneella voit valmistaa tuoretta kahvia autossasi. Audin on oltava pysäköitynä kahvikoneen käytön aikana, joten voit nauttia ansaitsemastasi tauosta rauhassa.

Huom. Kuvassa Audi A8 L.

A8 L TFSI e

Audi A8 60 TFSI e

¹Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti.
²Yhdistetty polttoaineenkulutus¹: 1,9–2,1 l/100 km; yhdistetty virrankulutus¹: 22,7–23,7 kWh/100 km; yhdistetyt CO₂-päästöt¹: 44−49 g/km. Vaihteluväleinä ilmoitetut polttoaineenkulutuksen, sähkönkulutuksen ja CO₂-päästöjen arvot määräytyvät autossa käytetyn rengas-/vannesarjan mukaan.
³Latausteho määräytyy käytetyn verkkovirtaliittimen tyypin, maassa käytetyn jännitteen, sähköverkossa käytettävissä olevan vaihemäärän ja asiakkaan kotona tehdyn asennuksen mukaan. Sen vuoksi latausteho voi joissakin tapauksissa olla pienempi. Voimavirtapistokkeella varustettu verkkovirtakaapeli ja latausjärjestelmän ohjausyksikkö on sovitettu toisiinsa, ja ne mahdollistavat tietyn lataustehon. Vaikka verkkovirtakaapelin vaihtaminen toiseen voimavirtapistokkeeseen on teknisesti mahdollista myöhemmin, tämä voi johtaa alhaisempaan latauskapasiteettiin.
⁴Saatavilla Volkswagen Group Charging GmbH -yrityksestä (Elli).
⁵Latausverkosto ja sen käyttö: Käytettävissä olevien latauspisteiden määrä kasvaa jatkuvasti. Audi charging -latauspalvelua voidaan käyttää vain Audi-merkkisissä ajoneuvoissa (kelvollinen auton valmistenumero vaaditaan). Euroopan laajuinen verkosto: Audi charging -latauspalvelu on saatavana 27 Euroopan maassa. Käyttöönottoa suunnitellaan muissa maissa. Käytettävissä olevien latauspisteiden määrä kasvaa jatkuvasti, mutta se vaihtelee maasta toiseen ja riippuu siitä, missä määrin nykyistä infrastruktuuria laajennetaan. Palveluun ei sisälly oikeutta käyttää kaikkia tietyn maan latauspisteitä. AUDI AG ei takaa latausinfrastruktuurin toimintaa, käytettävyyttä, latauskapasiteettia tai muita ominaisuuksia.
⁶Voi aiheuttaa polttoaineen kulutuksen kasvua.
⁷Lisätietoja saatavuudesta saat Audi-jälleenmyyjältä. Apple ja kaikki siihen liittyvät logot ovat Apple Inc.:n tai sen sidosyritysten tavaramerkkejä. Apple Music on osa Audi connect Navigation & Infotainment -palvelua. Apple Musicin yleinen saatavuus on maakohtainen. Se edellyttää datapakettia ja Apple Music -käyttäjätiliä. Seurauksena saattaa olla lisäkustannuksia. Apple Music varaa itselleen oikeuden poistaa palvelu käytöstä milloin tahansa. Lisätietoja saat Audi-jälleenmyyjältäsi
⁸Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on ilmoitettu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.my.audi.com.
⁹Audi exclusive on Audi Sport GmbH:n lisävaruste. Lisätietoja vakio- ja lisävarusteista saat Audi-jälleenmyyjältä tai osoitteesta www.audi.fi.
¹⁰AUDI AG toimittaa alkuperäiset Audi-lisävarusteet lisämaksusta. Lisävarusteita ei ole huomioitu laskettaessa auton polttoaineenkulutusta ja päästöarvoja. Näin ollen lisävarusteet voidaan asentaa vasta ensirekisteröinnin jälkeen.
¹¹Osa Audi connect Navigation & Infotainment (IT3) -palvelua.

Holoride-teknologian käyttö on rajoitettu toiseen istuinriviin.

3D VR -lasien käyttö matkan aikana:
- on sallittu vain toisen istuinrivin reunapaikkojen matkustajille
- on sallittu yli 1,5 metrin pituisille henkilöille
- on sallittu vain, jos 3D VR -laseja käyttävä henkilö ei voi ulottua edessään oleviin esineisiin (esim. etuistuimen takaosaan) täysin ojennetulla käsivarrellaan (mukaan lukien ojennetut sormet);
- on sallittu vain, jos tarvittavat turvaominaisuudet (esim. kiinnityslaite) on kiinnitetty 3D VR -laseihin.

Lisätietoa Holoride-järjestelmästä saa osoitteesta www.holoride.com.
¹²Mainittu varuste on lisähintaan saatavissa oleva lisävaruste. Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti.