Q8 TFSI e > Audi Q8 > Audi Finland
Q8 TFSI e latautumasssa

Uusi Q8 TFSI e

Toimintamatka sähköllä jopa

82

km²

Kiihtyvyys (0-100 km/h)

5,0

Järjestelmän kokonaisteho

360

kW¹

Uusi Audi Q8 TFSI e.
Myynti on alkanut.Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää.
Audi Q8 TFSI e takaviistokuva latausasemalta

Tyylikäs ja taloudellinen.

Audi Q8 TFSI e¹ ladattava hybridi tarjoaa parempaa kiihtyvyyttä alhaisemmalla polttoaineenkulutuksella, ensiluokkaista mukavuutta, urheilullista coupémaista linjakkuutta ja erinomaista suorituskykyä.

Osta Audi Q8 TFSI e

Osta Audi Q8 TFSI e.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Audi Q8 TFSI e ajokuva sivusta

Vaikuttava etenemiskyky: 360 kW kokonaisteho (yhdistetty polttoaineenkulutus, l/100 km: 1,3; yhdistetty virrankulutus, kWh/100 km: 28,4; yhdistetyt CO₂-päästöt, g/km: 30)¹. Joka tapauksessa voit nauttia pidemmästä jopa 82 kilometrin¹ sähköisestä toimintamatkasta..

Audi Q8 TFSI e MMIAudi Q8 TFSI e MMI

Huom. Kuvassa on Audi Q8.

Audi Q8 Amazon Music

Amazon Music aina mukana: Kun yhdistät Amazon Musicin¹¹ Audiisi, voit käyttää myös suosittua Amazon-musiikkipalvelua tien päällä. Kaikki onnistuu helposti ilman älypuhelinta tai sovellusta.

Huom. Kuva on Audi Q8 -mallista.

Audi A6 Avantin ohjaamoAudi A6 Avantin ohjaamo

Huom. Kuvassa on Audi A6 Avant. MMI-taustakuva: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi Q8 TFSI e ajokuva takaa
¹Audi Q8 SUV 60 TFSI e: 360 kW kokonaisteho (yhdistetty polttoaineenkulutus, l/100 km: 1,3; yhdistetty virrankulutus, kWh/100 km: 28,4; yhdistetyt CO₂-päästöt, g/km: 30).
²Sähköinen toimintamatka WLTP-mittauksen mukaisesti 21 tuuman vanteella.
³Mainittu varuste on lisähintaan saatavissa oleva lisävaruste.
⁴Saattaa lisätä polttoaineen kulutusta. Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti.
⁵Latausteho määräytyy toimitetun voimavirtapistokkeen ja verkkovirran markkinakohtaisten ominaisuuksien mukaan.
⁶-
⁷Ilmoitetut lataustariffit ja latauskortin tarjoaa Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Näiden tariffien käyttö edellyttää myAudi-tiliä ja myAudi-sovellusta. Audin malli (auton valmistenumero) ja pääkäyttäjä pitää olla rekisteröitynä myAudi-sovellukseen. Katso tarkemmat tiedot myAudi -sovelluksesta.

Kaikki hinnat ovat arvonlisäverollisia. Koskee Saksaa. Muiden maiden hinnat voi selvittää tariffien tiedoista (katso tariffien yleiskatsaus) ja myAudi-sovelluksen kautta. Auton valmistenumeroa tarvitaan autosi profiilin rekisteröimiseen myAudi-sovelluksessa. Audin lataussopimuksen solmiminen on ollut mahdollista 1.1.2023 lähtien.
⁸Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on ilmoitettu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.my.audi.com.
⁹Huomaa: Järjestelmät toimivat vain järjestelmärajoitusten puitteissa, ja ne avustavat kuljettajaa ajon aikana. Kuljettaja on kuitenkin vastuussa autolla ajamisesta, ja kuljettajan on pysyttävä valppaana kaikissa tilanteissa.
¹⁰Sovellusten käyttö edellyttää myAudi-tiliä ja tietojen keräystä.

Amazon, Alexa ja kaikki niihin liittyvät logot ovat Amazon.com, Inc.:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Amazon Alexa -sovellus on saatavissa vain seuraavissa maissa: Saksa, Itävalta, Iso-Britannia, Espanja, Italia ja USA. Käyttö edellyttää Amazon-tiliä. Amazon vastaa Amazon Alexan toiminnoista ja sisällöstä. Tietyt Alexan toiminnot määräytyvät älykotitekniikan mukaan. MMI-kosketusnäytöllä varustetun MMI Navigation Plus -järjestelmän kieleksi on asetettava Amazon Alexa -integraation tukema kieli. Saat lisätietoja saatavuudesta ottamalla yhteyttä Audi-jälleenmyyjään. Amazon vastaa pääsystä Amazon Alexaan eikä sitä voida taata yli kolmeksi vuodeksi auton ostamisesta.
¹¹Amazon Music on osa Audi connect Navigation & Infotainment -palvelua. Amazon Alexa on osa Audin sovelluskauppaa ja älypuhelimen rajapintaa.

Amazon, Alexa ja kaikki niihin liittyvät logot ovat Amazon.com, Inc.:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Amazon Alexa -sovellus on saatavissa vain seuraavissa maissa: Saksa, Itävalta, Iso-Britannia, Espanja, Italia ja USA. Käyttö edellyttää Amazon-tiliä. Amazon vastaa Amazon Alexan toiminnoista ja sisällöstä. Tietyt Alexan toiminnot määräytyvät älykotitekniikan mukaan. MMI-kosketusnäytöllä varustetun MMI navigointi Plus -järjestelmän kieleksi on asetettava Amazon Alexa -integraation tukema kieli. Saat lisätietoja saatavuudesta ottamalla yhteyttä Audi-jälleenmyyjään. Amazon vastaa pääsystä Amazon Alexaan eikä sitä voida taata yli kolmeksi vuodeksi auton ostamisesta.
¹²-
¹³Saat lisätietoja Audi connectista osoitteesta www.audi.com/connect tai ottamalla yhteyttä Audi-jälleenmyyjään.
¹⁴Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti.