Audi e-tron > Mallisto > Audi Finland
  • stage_exterior_front.jpg
e-tron
Audi e-tron

Nyt on aika ottaa
täyssähköauto tosissaan.
Audi e-tron.

Ensimmäinen täyssähköinen Audi on täällä. Audi e-tron tekee täyssähköautolle saman kuin Audi quattro teki aikoinaan nelivedolle ja asettaa standardin sille, millainen täyssähköauton oikeasti pitää olla. Audi e-tronissa luksusauton tilat ja mukavuus yhdistyvät vertaansa vailla olevaan suorituskykyyn ja nelivetoon. Pitkä toimintamatka ja nopea lataus tekevät siitä todellisen vaihtoehdon nautinnolliseen liikkumiseen kaikkialla ja kaikissa olosuhteissa.

Audi e-tronin myynti alkaa vuoden 2019 alussa ja nyt sinulla on mahdollisuus ennakkovarata omasi. Tekemällä ennakkovarauksen nettilomakkeellamme ja maksamalla 2000 €:n ennakkovarausmaksun, saat mahdollisuuden tilata auton ensimmäisten joukossa, kun varsinainen myynti alkaa.

Audi e-tronin myynnin alkaessa maahantuoja on sinuun sähköpostitse yhteydessä, ja saat päättää minkä jälleenmyyjän kanssa haluat ostosopimuksen suhteen edetä. Auton tuotannon määrä on rajattu, joten ennakkovaraajat varmistavat saavansa auton ensimmäisten joukossa Suomessa ja toimitusaika on näin mahdollisimman lyhyt. Ennakkovarauksen hinta huomioidaan osana ostosopimusta.

Ennakkovaraus ei ole sitova, vaan voit perua sen milloin tahansa ja saada varausmaksusi takaisin.

Lataa kaikki
00:00 | 00:00