• Q7 e-tron quattro
  Q7 e-tron quattro
  Hinta: alkaen 99 713,65 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistelmä: 1,9–1,8 l/100km | Strom 190,0-181,0 Wh/km

  CO2-päästöt, yhdistelmä: 50–48 g/km

 • SQ7 TDI
  SQ7 TDI
  Hinta: alkaen 146 431,10 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistelmä: 7,6–7,2 l/100 km

  CO2-päästöt, yhdistelmä: 199–189 g/km

e-tron > Mallisto > Audi Finland
 • stage_exterior_front.jpg
e-tron

Nyt on aika ottaa
täyssähköauto tosissaan.

Ensimmäinen täyssähköinen Audi on pian täällä. Se tekee täyssähköautolle saman kuin Audi quattro teki aikoinaan nelivedolle ja asettaa standardin sille, millainen täyssähköauton oikeasti pitää olla. Ensimmäisessä täyssähköisessä Audissa luksusauton tilat ja mukavuus yhdistyvät vertaansa vailla olevaan suorituskykyyn ja nelivetoon. Pitkä toimintamatka ja nopea lataus tekevät siitä todellisen vaihtoehdon nautinnolliseen liikkumiseen kaikkialla ja kaikissa olosuhteissa.

Ensimmäisen täyssähköisen Audin valmistus ja myynti alkavat vuoden 2018 aikana ja nyt sinulla on mahdollisuus ennakkovarata omasi. Tekemällä ennakkovarauksen nettilomakkeellamme ja maksamalla 2000 €:n ennakkovarausmaksun, saat mahdollisuuden tilata auton ensimmäisten joukossa, kun varsinainen myynti alkaa.

Audin ensimmäisen täyssähköauton myynnin alkaessa maahantuoja on sinuun sähköpostitse yhteydessä, ja saat päättää minkä jälleenmyyjän kanssa haluat ostosopimuksen suhteen edetä. Auton tuotannon määrä on rajattu, joten ennakkovaraajat varmistavat saavansa auton ensimmäisten joukossa Suomessa ja toimitusaika on näin mahdollisimman lyhyt. Ennakkovarauksen hinta huomioidaan osana ostosopimusta.

Ennakkovaraus ei ole sitova, vaan voit perua sen milloin tahansa ja saada varausmaksusi takaisin.

Lataa kaikki
00:00 | 00:00