Audi Summer of Golf 2023
  • stage_exterior_front.jpg
Audi Summer of Golf 2023

Audi Summer of Golf 2023

golf-video

Audi Summer of Golf 2023.
Katso kaikki Audi-kuljettajan peliedut.

Suomen kesä ja golf tarjoavat nautintoja golfin harrastajille läpi maan. Audin vahva panostus golfiin näkyy monilla rintamilla, mm. tarkkaan valittujen yhteistyökumppanien avulla golfkentillä.

Summer of Golf -kokonaisuuden avulla Audi haluaa tehdä Audi-kuljettajan golfkesästä parhaan mahdollisen: Voit esimerkiksi vierailla Audin yhteistyökentillä kaksi yhden hinnalla -edun avulla.

Toivotamme Sinulle upeita golfhetkiä kesälle 2023!

Golf on peli, jonka oppii pelaamalla

MPiltz_2022.jpg
Vaikka golfvalmentajana näen jatkuvasti paljon epäedullisuuksia harrastajien ja kilpapelaajienkin tekniikoissa, ymmärrän myös sen, että golf on lopulta peli, jota voi pelata monin eri tavoin, tekniikoin ja tyylein.

Toki pelaaminen on usein miten helpompaa, tuloksekkaampaa ja sitä kautta miellyttävämpää, kun tekniset asiat ovat mahdollisimman hallussa tai ainakin ymmärryksessä. Golftekniikka on loppuelämän projekti, jossa ei valmista tule koskaan, siksi ymmärrys on tärkeää.

Alkuasento, liikkeellelähtö, suunnanvaihto. Tässä minun mielestäni golfsvingin pyhä kolminaisuus. Hyvä alkuasento (sisältää myös suuntauksen haluttuun kohteeseen) mahdollistaa liikkeellelähdön ja taakseviennin. Käytän varmasti yli 80% opetusajastani pelaajien alkuasennon korjaamiseen. Se on kaiken perusta.

Liikkeellelähtö ja siitä seuraava vartalonkierroilla syntyvä taaksevienti lataa jousen. Unohda kädet ja laita vartalo hommiin! Samalla tulee hyötyliikuntaa, kun kroppa kiertyy.

Suunnanvaihto on minusta ainoa vaikea asia golfissa. Sitä opetellaan sitten loppuikä, kun kaksi edellä mainittua asiaa on kunnossa. Ja sillä hetkellä, kun nuo kaikki asiat toimivat täydellisesti, on tunne lyönnissä huumaava, koukuttava.

Jo edesmennyttä mäkilegendaamme vapaasti lainaten, ”Kesä on golfarin parasta aikaa”. Peli opettaa pelaamalla. Pelaa siis niin paljon, kuin vain suinkin mahdollista! Audi Summer of Golf tarjoaa Audi-kuljettajille tähän erinomaisia mahdollisuuksia. Yksittäisiä onnistumisia, oivalluksia svingissä ja kesän parhaita kierroksia ja tunnelmia on sitten mukava muistella talven pimeinä iltoina ja haaveilla tulevista kierroksista ja golfhetkistä hyvässä seurassa.

Golf on peli, jonka oppii pelaamalla. Oppimista helpottaa toki myös se, että ymmärtää oppimisen olevan loppuelämän projekti. Siksi rento asenne ja prosessista nauttiminen on tärkeää.

Rentoja ja runsaita pelejä!

Mika Piltz
golf

Audi-peliedut

Audi-kuljettajana nautit golfkesästä laadukkailla golfkentillä ja hyödyntää Audi Summer of Golf -peliedut!

Tutustu etuihin
Tapahtumat

Audi Businessaamu.

Yhdessäoloa, kilpailua ja bisnestä. Audi Businessaamu on golfaavien yrityspäättäjien moderni golfliiga.

Tutustu tapahtumaan
golf

Tie huipulle

Tie huipulle -videosarja kertoo neljän suomalaisen golfikonin tarinan kohti menestystä. Mikko Ilonen, Minea Blomqvist-Kakko, Mika Piltz ja Roope Kakko haastavat ensin muut golfhaasteeseen omalla vahvuusalueellaan, ja tämän jälkeen siirrytään keskustelemaan kunkin tiestä kohti huippua.

Katso tarinat videoarkistostamme.

Katso jaksot