Audi RS Q3 Sportback | Tehokas SUV-coupe | Audi
  • stage_exterior_front.jpg
Audi RS Q3 Sportback

Audi RS Q3 Sportback

Ei saatavilla tällä hetkellä

Tämä malli ei ole tällä hetkellä myynnissä Suomessa. Lähin Audi-jälleenmyyjäsi auttaa sinua kaikissa auton hankintaan liittyvissä kysymyksissä ja vaihtoehtoisten ratkaisujen löytämisessä.

Tutustu muiden jo tilauskannassa olevien Audi Q3 -mallien hintoihin ja nopean toimituksen vaihtoehtoihin.

Kompakti SUV Coupé Crossover.
Audi RS Q3 Sportback.

Matalalta nouseva olkalinja ja loivasti kaartuva kattolinja luovat Audi RS Q3 Sportbackille sen tunnusomaisen takaosan. RS-mallille tyypilliset elementit tuovat oman lisänsä tämän SUV Coupé Crossoverin urheilulliseen muotoiluun. 2,5 litran TFSI-moottori tuottaa konepellin alla tehoa 294 kW (400 hv).

Suorituskyky kuvina

Lataa kaikki
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-rs-q3-sportback-front-RSQ3_2020_1491.jpg
1920x1080-audi-rs-q3-sportback-front-RSQ3_2020_1491.jpg
  • RS-puskuri ja kiiltävän musta yksiosainen säleikkö antavat etuosalle ilmettä.

  • Valaistustekniikan osalta tarjolla on lisävarusteena Matrix LED -ajovalot dynaamisilla suuntavilkuilla ja RS-sarjan tummennetuilla kehyksillä.

  • Edukseen erottuva ulkoasu värissä Tango-punainen: Audi RS Q3 Sportback¹

  • Tyypillistä Audi RS Q3 Sportbackille¹ on sen coupémainen siluetti loivasti kaartuvine kattolinjoineen.

  • Audi RS Q3 Sportback¹ kiihtyy nollasta sataan 4,5 sekunnissa (yhdistetty polttoaineenkulutus*: 9,6 l/100 km, yhdistetyt CO₂-päästöt*: 219 g/km).

  • Vaikuttava viimeistely: takaosan RS-mallin puskuri.

  • Lisävarusteena saatava Musta Optiikka -paketti lisää ulkomuotoon urheilullisia vaikutteita.

  • Lisävarusteena saatavana 21 tuuman 5-puolaiset polygon-kevytmetallivanteet, jotka siirtävät auton tehon tienpintaan.

  • Audi RS Q3 Sportbackin¹ sisätiloissa on urheilullisia elementtejä ja korkealaatuisia materiaaleja.

Huomattavan erilainen

Audi RS Q3 Sportback¹ henkii suorituskykyä joka suuntaan. Etuosan RS-puskuri ja kiiltävän musta yksiosainen säleikkö ovat välittömästi tunnistettavissa. Erityisen loivasti kaartuva kattolinja ja matala olkalinja laskevat korin painopistettä visuaalisesti. Sivusta katsottuna huomiota kiinnittävät erityisesti auton voimakkaat 10 mm:n pyöränkotelot. Lisävarusteina saatavia 21 tuuman alumiinivanteita ei yleensä näe tämän kokoluokan autoissa. Audi RS Q3 Sportbackin¹ takaosa täydentää vaikutelman RS-sarjalle tyypillisellä puskurillaan, jossa on takadiffuusori, kaksi kiiltävän mustaa vaakasiipeä sekä RS-kattospoileri. Matala takalasi saa auton näyttämään erityisen leveältä.

Audi RS Q3 takaa
Lisätietoa yksilöllistämisestä

Värit ja vanteet

Yhdistä haluamasi värisävy ja vanne – tee uudesta Audi RS Q3 Sportback -mallista juuri sellainen kuin itse haluat.
Y1Y1_42V_AVP2D_A_2_000.jpg
Tango-punainen, metalliväri Tango-punainen, metalliväri
Kyalami-vihreä Kyalami-vihreä
Turbo-sininen Turbo-sininen
Pulse-oranssi Pulse-oranssi
Jäätikönvalkoinen, metalliväri Jäätikönvalkoinen, metalliväri
21” alumiinivanteet 5-V-puolainen "Polygon" design, mustat 21” alumiinivanteet 5-V-puolainen "Polygon" design, mustat
21” alumiinivanteet 5-puolainen "Trigon" design, titaaninharmaat, osittain kiillotetut 21” alumiinivanteet 5-puolainen "Trigon" design, titaaninharmaat, osittain kiillotetut
21” alumiinivanteet 5-V-puolainen "Polygon" design, antrasiitinmustat 21” alumiinivanteet 5-V-puolainen "Polygon" design, antrasiitinmustat
21” alumiinivanteet 5-V-puolainen "Polygon" design, titaaninharmaat 21” alumiinivanteet 5-V-puolainen "Polygon" design, titaaninharmaat
21” alumiinivanteet 5-puolainen "Trigon" design 21” alumiinivanteet 5-puolainen "Trigon" design

Enemmän ajoa sekunnissa

Legendaarinen 2,5 litran TFSI-moottori (yhdistetty polttoaineenkulutus*: 9,6 l / 100 km, yhdistetyt CO₂-päästöt*: 219 g/km) ja sen viisi sylinteriä tekevät aikeistamme totta. Ja vakiovarusteisiin kuuluvan RS-urheilualustan ansiosta, joka on 10 mm matalampi kuin perusmallissa, jokainen kaarre on elämys. Audi RS Q3 Sportbackissa¹ on RS-mallille tyypillinen progressiivinen ohjaus, jonka avulla suunta pysyy vakaana. Lisävarusteena saatava sähköisesti säädettävä iskunvaimennus parantaa ajodynamiikkaa ja suuntavakautta, tekee auton käsittelystä helpompaa ja lisää mukavuutta. Ja jos tarvitsee pysähtyä nopeasti, vakiovarusteinen RS-jarrujärjestelmä toimii tehokkaasti.

Koe vahvan moottorin ääni

Suorituskyky numeroina

Teho

294

kW*

(400 hv)

Kiihtyvyys

4,5

s*

0–100 km/h

Suurin vääntömomentti

480

Nm*

¹Yhdistetty polttoaineenkulutus*: 9,6 l / 100 km, yhdistetyt CO₂-päästöt*: 219 g/km.

Tinkimätöntä laatua myös sisätiloissa

Audi RS Q3 Sportbackin¹ sisätilat ovat yhtä vaikuttavat kuin sen ulkomuoto jokaisen yksityiskohdan dynaamisen muotoilun ansiosta. Alaosastaan tasaisesta vakiovarusteisiin kuuluvasta urheilullisesta nahkaverhoillusta RS-ohjauspyörästä, jossa on monitoimipainikkeet, ja antrasiitin värisistä vakiovarusteisista alumiinisomistelistoista aina lisävarusteina saataviin hienosta nappanahasta valmistettuihin RS-urheiluistuimiin, joissa on RS-mallille tyypillinen hunajakennokuviointi ja integroidut pääntuet. Voit viedä urheilullisuuden vielä astetta pidemmälle lisävarusteena saatavalla sinisellä tai punaisella RS-designpaketilla, joka tuo lisäväriä autoon. Ovien Audi Sport -projektiolla varustettu leaving home -toiminto tekee jokaisesta matkaanlähdöstä erityisen.

Audi RS Q3 Sportbackin sisätila
360° näkymä

Näkyvästi kirkas

Ajoipa kuljettaja Audi RS Q3 Sportbackillaan¹ mihin tahansa, häneltä ei jää mitään huomaamatta: Käyttöelementit, kuten vakiovarusteena oleva MMI-kosketusnäyttö, on suunnattu kuljettajaa kohti. Vakiovarusteisiin kuuluva RS-muotokieltä noudattava Audi virtual cockpit -virtuaalimittaristo tarjoaa tietoa korkealla resoluutiolla, ja sen täysin digitaalinen 12,3-tuumainen mittaristo on muotoiltu RS-mallin mukaisesti ja siinä on Full HD -resoluutio. Lisävarusteena saatava Audi virtual cockpit plus -virtuaalimittaristo vie ajokokemuksen uudelle tasolle tarjoamalla valaistukseen reagoivan näytön ja muita erityisiä RS-näyttöjä, jotka ovat täysin muokattavissa kuljettajan tarpeiden mukaan ja näyttävät esimerkiksi nopeuden, kierrosnopeuden, kiihtyvyyden, tehon ja vääntömomentin.

Audi RS Q3 Sportback kojelauta

Lisää joustavuutta tien päällä

Miksi tinkisit sinulle tärkeistä asioista? Audi RS Q3 Sportback¹ tarjoaa huikean suorituskykynsä lisäksi upeaa arkista käytettävyyttä ja tilaa kaikenlaisille mahdollisuuksille. Ole joustava – et voi koskaan tietää, kenet kohtaat päivittäisillä retkilläsi. Mutta tilaa on viidelle henkilölle. Takapenkkejä voi vakiovarusteisessa autossa siirtää etu-taka-suunnassa 150 mm ja kallistaa seitsemään eri asentoon. Ja jos sinun pitää kuljettaa kookkaita varusteita, tavaratilan vetoisuus on 530 litraa – tai jopa 1 400 litraa, jos käännät takaistuinten selkänojat alas.

Anna Audi RS Q3 Sportbackin tehdä vaikutus. Yhä uudelleen.

Audi RS Q3 Sportback
1
Yhdistetty polttoaineenkulutus*: 9,6 l / 100 km, yhdistetyt CO₂-päästöt*: 219 g/km.