Audi Q6 e-tron | Täyssähköinen SUV | Audi
Uusi Audi Q6 e-tron

Audi Q6 e-tron

Täyssähköinen katumaasturi.

Lähtölaskenta on käynnissä: uusi, täyssähköinen Audi Q6 e-tron on pian täällä. Kohta sinäkin pääset kokemaan miten Audin sähköautojen DNA näyttäytyy tässä täysin uudessa, upeassa mallissa.

Sähköautolle suunniteltu alusta

Audi Q6 e-tron on maailman ensimmäinen malli vastikään Porschen kanssa yhteistyössä kehitetylle Premium Platform Electric -alustalle (PPE), joka on suunniteltu nimenomaan täyssähköautoille. Autossa on 800 voltin järjestelmä, joka mahdollistaa ennennäkemättömän tehokkaan latauksen. Tällä mallilla siis todellakin ajat edistystä.

Sähkölle suunniteltu alusta
Audi Q6 e-tron toisen sukupolven digitaalisella OLED-tekniikalla

Älykäs ja kirkas valaistus

Uusi täyssähköinen Audi Q6 tuo mukanansa maailmanensi-illan myös täysin uudenlaiselle OLED-valaistustekniikalle. Aktiivinen digitaalinen valokuvio laittaa etu- ja takavalot liikkumaan ennennäkemättömällä tavalla, kommunikoiden muille tienkäyttäjille ja lisäten samalla liikenneturvallisuutta.

Audi Q6 e-tronin 800 voltin järjestelmä

Ennennäkemätöntä edistyksellisyyttä

800 voltin järjestelmällä, tehokkailla SUV:n sähkömoottoreilla, innovatiivisella akun ja latauksen hallintajärjestelmällä sekä äskettäin kehitetyllä elektroniikka-arkkitehtuurilla Q6 e-tron on seuraava suuri askel Audin valikoiman sähköistymisessä ja digitalisoinnissa.

Tästä et halua jäädä paitsi.

Ole ensimmäisten joukossa.

Paljastamme lisää mallista loppuvuotta kohti mentäessä. Jos siis haluat olla ensimmäisten joukossa kuulemassa lisää tämän sähköisen katumaasturin yksityiskohdista, lisää itsesi ennakkokiinnostuneiden listalle jo nyt ja varmista paikkasi.

Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää.
Huom. Tämän sivun kuvissa esillä Audi Q6 e-tron -prototyyppi.