Audi Summer of Golf 2023 | Peliedut

Audi Summer of Golf 2023

  • hero_1920x600_edut.jpg
hero_1920x600_edut.jpg

Kesän 2023 peliedut Audi-kuljettajille

Audi Summer of Golf tarjoaa Audilla ajaville mahtavia pelisetuja, voit esimerkiksi pelata Audin yhteistyökentillä kaksi yhden hinnalla -edulla.

Kaksi yhden hinnalla

Kaksi yhden hinnalla -peliedut

Nauti golfkesästä useilla laadukkailla golfkentillä Audi Summer of Golf -peliedulla!

Varaa tiiaika kenttien normaalien varaussääntöjen mukaisesti. Audin avaimia näyttämällä saat green feen kahdelle yhden hinnalla kulloinkin voimassa olevan hinnoittelun mukaisesti.

Audi Summer of Golf -pelietujen voimassaolot:
Kesä 2023
Tarjouksen voi käyttää yhden kerran per kenttä.
Tarjous lasketaan normaalihintaisesta greenfeestä.

*sisältää rangepallot
**etu voimassa arkisipäivisin kesä-elokuussa, sisältää rangepallot
Vko 20 (15.-21.5.)
Pickala Golf*, Golf Pirkkala
Vko 21 (22.-28.5.)
Pickala Golf*, Aura Golf, Golf Pirkkala, Kartano Golf
Vko 22 (29.5.-4.6.)
Pickala Golf*, Levi Golf, Aura Golf, Master Golf**, Kartano Golf
Vko 23 (5.-11.6.)
Pickala Golf*, Levi Golf, Master Golf**, Oulun Golfkerho, Kartano Golf
Vko 24 (12.-18.6.)
Pickala Golf*, Levi Golf, Master Golf**, Kartano Golf
Vko 25 (19.-25.6.)
Pickala Golf*, Levi Golf, Master Golf**
Vko 26 (26.6.-2.7.)
Pickala Golf*, Levi Golf, Master Golf**, Kankaisten Golf
Vko 27 (3.-9.7.)
Pickala Golf*, Master Golf**
Vko 28 (10.-16.7.)
Pickala Golf*, Master Golf**
Vko 29 (17.-23.7.)
Pickala Golf*, Master Golf**
Vko 30 (24.-30.7.)
Pickala Golf*, Master Golf**
Vko 31 (31.7.-6.8.)
Pickala Golf*, Master Golf**
Vko 32 (7.-13.8.)
Pickala Golf*, Master Golf**
Vko 33 (14.-20.8.)
Pickala Golf*, Master Golf**
Vko 34 (21.-27.8.)
Pickala Golf*, Master Golf**, Kankaisten Golf
Vko 35 (28.8.-3.9.)
Pickala Golf*, Master Golf**, Oulun Golfkerho
Vko 36 (4.-10.9.)
Pickala Golf*, HyviGolf
Vko 37 (11.-17.9.)
Pickala Golf*, HyviGolf
Vko 38 (18.-24.9.)
Pickala Golf*


Kentät
Pickala Golf
Kolme ainutlaatuista ja luonteeltaan erilaista 18 reiän kenttää ovat kuin Etelä-Suomi pienoiskoossa. Pelaa avarissa peltomaisemissa, ihaile kumpuilevaa metsää ja rauhoitu raikkaassa merenrannassa. Vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä löydät upeat puitteet niin ammattilaisten golfkisoihin kuin iloisiin vapaa-ajan peleihinkin.

https://pickalagolf.fi/
Master Golf
Tervetuloa Masteriin nauttimaan inspiroivasta ympäristöstä ja hyväntuulisesta golfista huippuluokan kentillä. Master Golf sijaitsee kauniin Bodominjärven rannalla, historiallisen Bodomin kartanon mailla Espoossa, vain 25 kilometriä Helsingin keskustasta. Kaksi 18-reikäistä kenttää tarjoavat sinulle ikimuistettavia hetkiä ja pelaamisen iloa, olitpa haasteita hakeva kilpaurheilija tai rentoa klubipelaamista arvostava harrastaja.

https://mastergolf.fi/
Aura Golf
Lauri Arkkolan ja seuran oman jäsenen Pekka Sivulan suunnittelema 18-reikäinen championship-tason puistokenttä Ruissalon saarella. Golfkenttä on rakennettu 54 ha:n maa-alueelle, joka on vuokrattu Turun kaupungilta. Kentän hyvä kunto vuodesta toiseen on jäsenistölle jatkuva ylpeydenaihe. Ensimmäiset yhdeksän reikää avattiin jo vuonna 1969 ja 18-reikäiseksi kenttä laajeni vuonna 1983, neljäntenä koko maassa.

https://auragolf.fi/
Levi Golf
Levin upea golf-kenttä sijaitsee mahtavan Levitunturin ja kauniina kimaltelevan Ounasjoen välissä. Lähes 100 hehtaarin maa-alue tekee pelaamisesta vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Lapin olosuhteet tekevät Levillä golfaamisesta tavanomaista mielenkiintoisempaa. Upeat maisemat ja Levin rento lappilainen meininki rauhoittavat ja auttavat unohtamaan arjen huolet. Kentällä voit törmätä esimerkiksi poroihin, palloja varastelevaan kettuun tai vaikkapa hiiripöllöön poikasineen.

https://www.levi.fi/aktiviteetit/pelit-ja-seikkailut/golf/
Kankaisten Golf
Turun keskustasta vain 15 minuutin ajomatkan päässä sijaitseva Kankaisten Golf on alueen ainoa 27 reikäinen golfkeskus. Kankaisten Golf tarjoaa mielenkiintoisen ja vaihtelevan kolmen yhdeksän reiän kenttäkokonaisuuden. Klubitalon modernit ja viihtyisät tilat täydentävät viihtyvyyden omille ja vieraspelaajille, jotka ovat lämpimästi tervetulleita.

https://kgm.fi/
Pirkkala Golf
Golf Pirkkala on huippukuntoinen 18 reiän kenttä lyhyen ajomatkan päässä Tampereen ytimestä. Pirkkalassa yhdistyvät loistavat pelipinnat ja mahtavat harjoitusmahdollisuudet.

https://golfpirkkala.fi/
Kokkolan Golf
Vain muutaman kilometrin päästä torilta, löydät kauniin golfkentän jonka erilliset etu- ja takakierrokset tarjoilevat kaksi täysin erilaista golfkokemusta.

https://kokkolangolf.fi/
Oulun Golf
Oulun Sankivaaran 36-reikäinen golfkeskus tarjoaa loistavat puitteet golfille. Sankivaarassa on kaksi 18 reiän kenttää sekä 2021 valmistunut huippuluokan 6-reikäinen Par 3 -kenttä keinoviheriöillä.

https://oulugolf.fi/
HyviGolf
Hyvigolfin kenttä on 18-reikäinen. Vaikka kenttä ei ole pituudeltaan kovinkaan pitkä, tarjoaa se mukavasti haasteita kaikentasoisille pelaajille. Suuret korkeuserot ja kentän läpi virtaava Vantaa-joki lisäävät mielenkiintoa ja haastetta. Monipuolinen kenttä sijaitsee Hyvinkäällä.

https://hyvigolf.fi/