K-Auto Audi - Huoltopalvelut | Audi

K-Auto Audi

  • Huoltopalvelut

    hero_1920x600_AC-huolto.jpg

Huoltopalvelut

hero_1920x600_AC-huolto.jpg

Huoltopalvelut. Audisi arvoinen huolto.

Laadukas Audi-huolto syntyy malliston perusteellisesta tuntemisesta, ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta sekä alkuperäisten Audi-varaosien käyttämisestä. Merkkihuollettu auto takaa myös sen parhaan mahdollisen jälleenmyyntiarvon. K-Auton huolto- ja korjaamopalvelut palvelevat sinua kaikissa autoiluun liittyvissä kysymyksissä.

Audi-huollonvarauspalvelu iPadin ja älypuhelimen ruudulla

Varaa huolto netistä

Tarjoamme kätevän ajanvarausjärjestelmän, jolla voit varata autollesi ajan suoraan kalenteristamme, sinulle sopivana ajankohtana. Huollon verkkovarauspalvelun kautta voi varata ajan määräaikaishuoltoon ja/tai pieniin korjauksiin.

Mikäli haluat varata ajan soittamalla, katso lisätiedot yhteystiedoista.

Siirry huollon verkkovaraukseen
Mekaanikko käyttää tietokonetta auton luona

Alkuperäinen on paras

Käytämme kaikissa toimenpiteissä aina täsmälleen sopivia osia, huoltotarvikkeita ja valmistajan ohjeistamia tarkkoja ja perusteellisia huolto-ohjelmia. Audin koulutusvaatimusten mukaisesti koulutettu henkilökunta, valmistajan toimittamat erikoistyövälineet ja -laitteet sekä käytettävissä olevat informaatiojärjestelmät takaavat nopean ja virheettömän huoltotapahtuman. Työlle ja varaosille myönnämme 24 kuukauden takuun.

Huollattamalla Audisi säännöllisesti K-Autossa voit nauttia huolettomista ajokilometreistä koko pitkän huoltovälin ajan.

Yhteystiedot


Huollon lisäpalvelut. Kaikkiin tarpeisiin.

Audi-huollon lisäpalvelut tekevät auton ylläpidosta helppoa ja pitävät pyörät pyörimässä, oli kyse sitten huoltokäynnistä, korikorjauksesta tai vaikkapa huollon rahoituksesta.

Tutustu eri vaihtoehtoihin
Valitse palvelu
Audi-vanne

Rengaspalvelu ja rengaskauppa

Uudet renkaat, rengashotelli tai tietoa autosi renkaista? Rengaspalvelumme auttaa kaikissa renkaisiin liittyvissä asioissa, on sitten kyse uusien ostosta tai renkaanvaihdosta ja säilytyksestä.

Täyden rengaspalvelun lisäksi saat meiltä Continental-, Nokian- ja Falken-laaturenkaat Audiisi.

Voit ostaa ne vaikka suoraan verkkokaupastamme.

Lue lisää rengaspalvelusta tai osta renkaat
Audi

Alkuperäisosat

Meiltä saat aina autoosi parhaiten sopivat varaosat luotettavasti ja varmasti. Niiden toimivuus, kestävyys ja ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Alkuperäisosilla ja niiden asennustyöllä on 2 vuoden takuuaika.

Tutustu K-Auton varaosatarjontaan oheisesta linkistä.

Lue lisää varaosista