K-Auto Audi - Uudet autot > K-Auto Audi > Audi Finland

K-Auto Audi

  • Uudet autot

    hero_1920x600_AC-uudetAutot.jpg

Uudet autot

hero_1920x600_AC-uudetAutot.jpg

Teknistä Etumatkaa. Uudet autot.

Legendaarinen quattro-neliveto, innovatiiviset Audi connect -liitettävyyspalvelut ja uusimmat kevythybridi-, lataushybridi- ja täyssähköautoteknologiat yhdistettynä tinkimättömään premiumlaatuun.

Audin tekninen etumatka jatkuu vahvempana kuin koskaan.

Audi-myyjä ojentaa avaimet asiakkaalle

Koe Audi-laatu itse

Tervetuloa K-Autoon tutustumaan monipuoliseen Audi-mallistoon. Asiantuntevat myyjämme auttavat juuri sinulle sopivimman Audi-mallin valinnassa ja kertovat lisää palveluistamme. Koeajon voit varata vaikka heti.

Varaa koeajo
Audi

Valitse sopivin tapa hankkia uusi Audi

Rahoituspalvelumme (Audi Rahoitus) mahdollistavat laadukkaan autohankinnan osamaksulla sitomatta pääomaa tai vakuuksia. Palvelu on erikseen saatavilla sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Maksusuunnitelman ja kiinteän kuukausierän avulla autonhankinnan kulut ovat kaiken aikaa tiedossasi ja ne pysyvät samansuuruisina koko sopimuskauden ajan. Yksityisasiakkaille on tarjolla myös Audi Yksityisleasing, jossa kuukausihintaa vastaan saat haluamasi auton ja palvelukokonaisuuden.

Yritysrahoituksessa on kolme eri rahoitusvaihtoehtoa (Osamaksurahoitus, Rahoitusleasing, Huoltoleasing), joista voit kätevästi ja helposti valita sopivimman.

Lisäpalveluidemme avulla voit täydentää rahoitussopimusta. Voit esimerkiksi liittää siihen Liikennekasko-vakuutuspaketin.


Rahoitus- tai leasingpalvelu tarpeesi mukaan

Tutustu eri vaihtoehtoihin
Valitse palvelu
Audi e-tron showroon-tilassa

Myytävät Audi-esittelyautot

Oheisesta linkistä näet myytävissä olevat Audi-esittelyautomme kaikista K-Auton Audi-myyntipisteistä. Erittäin kattavasti varustellut esittelyautomme ovat olleet mm. showroom-autoina, koeajoautoina tai esillä muussa esittelykäytössä.

Autojen lisätiedoista löydät yhteystiedot, joiden avulla voit olla yhteydessä suoraan haluamasi auton myyntipisteeseen. Myyjämme auttavat sinua kaikissa esittelyautoihin liittyvissä kysymyksissä.

Katso valikoima
Automyyjä puhuu puhelimeen työpöytänsä äärellä

Hansel-yhteishankinnat

Palvelemme kaikkia valtionhallintoon kuuluvien valtion virastojen ja laitosten, valtion liikelaitosten sekä valtion talousarvion ulkopuolisten rahastojen autonkäyttäjiä.

Hankinnat tapahtuvat HANSEL-sivuston kautta.

Katso Hansel-yhteyshenkilömme Yhteystiedot-sivulta.

Yhteystiedot
Nainen nojaa auton oveen ja katselee maisemia

Verovapaamyynti

Meiltä hankit verovapaan Audin varmasti, luotettavasti ja edullisesti. K-Auton ammattilaiset tuntevat verovapaan auton hankintaan liittyvän lainsäädännön. Hoidamme puolestasi verovapaan auton hankintaan liittyvät asiat, kuten tullipaperit, vientirekisteröinnin ja vakuutushakemuksen. Henkilökuntamme neuvoo sinua mielellään jo suunnitellessasi muuttoa ulkomaille.

Annamme mielellämme lisätietoja!

Yhteystiedot