• SQ2
  SQ2
  Hinta: alkaen 58 902,51 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: 8,6–8,5 l/100km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 196–192 g/km

 • Q7 TFSI e
  Q7 TFSI e
  Hinta: alkaen 84 700,10 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: Bensiini: 3,9–3,2 l/100km | Sähkö: 25,2–23,9 kWh/100 km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 88–72 g/km

A4 allroad quattro > A4 > Audi Finland
A4 allroad quattro

A4 allroad quattro

Vaikuttava monitaituri.
Audi A4 allroad quattro.

Audi A4 allroad quattron erityisominaisuuksia ovat korkea maavara, vaikuttava muotoilu ja monikäyttöisyys. Vakiovarusteinen quattro -neliveto sekä tehokas moottori ja allroad-jousitus mahdollistavat ajamisen myös maaastossa.

Lataa kaikki
00:00 | 00:00
 • Audi A4 allroad quattron¹ ominaispiirteisiin kuuluu pakoputkien välissä oleva pohjapanssari.

 • Audi A4 allroad quattro¹ yhdistää farmariauton ja maastoauton etuja.

 • Lisävarusteena saatavilla olevat Matrix LED-ajovalot sisältää dynaamiset vilkut edessä ja takana.

 • Vakiovarusteisen allroad-jousituksen ansiosta Audi A4 allroad quattro:n¹ maavara on A4 malliin verrattuna 35 millimetriä korkeampi.

 • Single frame -jäähdyttimen säleikön pystytuet antavat Audi A4 allroad quattrolle¹ järeän ilmeen.

 • Audi A4 allroad quattron¹ avariin sisätiloihin on saatavana monipuolisia lisävarusteita, kuten laajennettu sisävalopaketti.

 • Takaistuimien selkänojat alas taitettuina Audi A4 allroad quattron¹ tavaratilan kokonaistilavuus on peräti 1 495 litraa.

 • Allroad quattro¹ osallistuu digitaaliseen elämääsi uraauurtavilla teknologioilla, joihin kuuluu esimerkiksi MMI navigointi plus -järjestelmä kosketusnäytöllä.

 • Lisävarusteena saatavalla Audi connect key² -avaimella auto on helppo lukita ja avata älypuhelimen kautta. (Yhteensopiva Android-puhelimien kanssa.)

Yksilöllinen ulkoasu

Audi A4 allroad quattron¹ ulkoinen muotoilu korostaa auton maasto-ominaisuuksia. Pyöränkaaria, puskureita ja helmalevikkeitä on tehostettu muotoilulla ja värillä. Nämä allroad-ajoneuvoista tutut osat ovat vakiovarusteina mattaharmaita, mutta ne ovat saatavana myös metallinsävyisinä tai korinvärisinä. Pyörät ovat 12 millimetriä suuremmat kuin perusmallissa, ja raideleveyttä on kasvatettu sekä edessä että takana. Takaosan pohjapanssari ja diffuusori integroiduilla pakoputkilla erottuvat edukseen. Pystytuilla varustettu Single frame -jäähdyttimen säleikkö antaa keulalle järeän ilmeen.

Audi A4 allroad quattro

Miellyttävät ajo-ominaisuudet

Audi A4 allroad quattron¹ alusta ja voimansiirto on suunniteltu helppoa maastoa silmällä pitäen. Vakiovarusteisiin kuuluva quattro-nelivetojärjestelmä varmistaa hyvän pidon ja dynaamisen ajon. Vakiovarusteisen allroad-jousituksen ansiosta Audi A4 allroad quattro:n¹ maavara on 35 millimetriä A4 perusmallia korkeampi. Yhdessä viisipistetuettujen akselien kanssa se parantaa ketteryyttä. Maastoajo-ominaisuuksia voi parantaa entisestään lisävarusteena saatavalla sähköisesti säädettävällä iskunvaimennuksella, joka säätää iskunvaimentimien toimintaa automaattisesti tilanteen mukaan. Vakiovarusteisiin kuuluvalla Audi drive select -järjestelmällä kuljettaja voi aktiivisesti vaikuttaa ajokokemukseen: maastoajotilassa eri parametrit, kuten moottorin ja vaihteiston ohjaus sekä ohjaus, säätyvät maastoreiteille sopiviksi. Audi A4 allroad quattron¹ voimanlähteenä on tehokas 2,0-litrainen TFSI-moottori (yhdistetty polttoaineenkulutus*: 6,8–6,6 l / 100 km, yhdistetyt CO₂-päästöt*: 155–150 g/km), teho 180 kW (245 hv) ja suurin vääntömomentti 370 Nm.

Miellyttävät ajo-ominaisuudet

Runsaat ja laadukkaat sisätilat

Audi A4 allroad quattron¹ avarat sisätilat on suunniteltu tehostamaan tilantuntua ja valoisuutta. Kromisella koristelistalla varustettu yhtenäinen tuuletussuutin korostaa auton leveyttä ja antaa ylellisen vaikutelman. Keskikonsolissa on kätevä suurikokoinen säilytyslokero. Vakiosisävaloihin kuuluu lukuvalot. Lisävarusteena saatavilla valaistuspaketeilla voidaan luoda halutunlainen miellyttävä tunnelma.

Runsaat ja laadukkaat sisätilat
Lue lisää säilytystilakonseptista

Teknologian edelläkävijä

Audi A4 allroad quattro¹ on intuitiivisten kosketusnäytön myötä todella helppokäyttöinen. Esimerkiksi infotainment-lisävarusteissa on digitaalinen Audi virtual cockpit plus -mittaristo. Kuljettajan eteen sijoitetusta tarkasta 12,3 tuuman näytöstä on helppo katsoa nopeus, kierrosluku ja muut tiedot. Audi connect key-älypuhelinavain² ja Audi phone box² -lisävarusteilla ajoneuvoon voidaan integroida älypuhelin.

Infotainment Audi A4 allroad quattro
Lue lisää käyttökonseptista ja infotainment-järjestelmästä

Tehokkaita ja erottuvia ominaisuuksia

Audi A4 allroad quattro¹ tekee vaikutuksen myös edistyksellisillä ajovaloillaan. LED-ajovalot ovat vakiovaruste. Ne valaisevat näkymän kuin se olisi tulvillaan päivänvaloa. Lisävarusteena saatavien Matrix LED -ajovalojen ominaisuuksia ovat dynaaminen valaistus ja dynaamiset suuntavilkut. Valaistusjärjestelmä koostuu kamerajärjestelmästä, LED-valonlähteistä ja tarkasta optiikasta. Niiden ansiosta tie voidaan valaista tehokkaasti häikäisemättä kuitenkaan vastaantulevia ajoneuvoja. Kun auto lukitaan tai sen lukitus avataan, dynaamiset ajovalot tekevät vaikutuksen. Vakiovarusteiset LED-takavaloissa on dynaamiset suuntavilkut.

A4 allroad quattrov valoteknologia
1
Yhdistetty polttoaineenkulutus*: 6,8–6,6 l / 100 km; yhdistetyt CO₂-päästöt*: 155–150 g/km
2
Lisätietoja yhteensopivista matkapuhelimista saat Audi-kumppaniltasi tai osoitteesta www.audi.com/bluetooth.
3
Lisätietoja Audi connectista saat osoitteesta www.audi.com/connect ja Audi-kumppaniltasi.
4
Google ja Google-logo ovat Google Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.
5
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. Edellytyksenä rekisteröityminen etukäteen osoitteessa www.audi.com/myaudi. Verkkomedian suoratoistoon vaaditaan aktiivinen WLAN-yhteys älypuhelimen ja Audi MMI:n välillä.