Paketit ja toiminnot > Audi connect | Omistaminen ja huolto | Audi > Audi Finland
Audi connect Dienste und Funktionen: Naviagtion und Infotainment bringt WLAN in Ihr Auto; Interieur mit MMI

Audi connect poistaa rajoja

Internet-laajakaistayhteyden avulla voit jatkaa digitaalista elämääsi omassa Audissasi. Erilaiset digitaaliset palvelut ja ominaisuudet tuovat lisää mukavuutta ajon aikana sekä arvokasta lisäturvaa. Lue lisää seuraavien pakettien Audi connect -palveluista:

Audi connect -paketteihin

Audi connect -paketit tarjoavat runsaasti ominaisuuksia ja palveluja, jotka on räätälöity erityisesti digitaalisen arkemme tarpeisiin ja jotka tukevat sinua tilanteesta riippuen matkan aikana ja sen jälkeen.

Audi connect tarjoaa aina reaaliaikaista tietoa
Lataa kaikki
00:00 | 00:00
Audi_connect_in_Verbindung.jpg
Audi_connect_in_Verbindung.jpg
Audi connect tarjoaa parhaan reitin ja reaaliaikaisimman tiedon

Audi connect navigointi ja infotainment

Audi connectin navigointi- ja infotainment-paketti tarjoaa reaaliaikaista tietoa, joka tukee navigointi- ja infotainment-järjestelmiä. Lukuisat innovatiiviset ratkaisut ja palvelut helpottavat arkeasi ennen matkaa, sen aikana ja matkan jälkeen. Monipuolinen palveluvalikoima tukee sinua monimutkaisissa ajotilanteissa ja tuo lisää mukavuutta ja turvallisuutta. Käytettävissä on erilaisia ominaisuuksia mallin ja valittujen toimintojen mukaan.

 • Parviälyn käyttö vaaratilanteiden varoituksia varten
 • Parempi puheentunnistus verkkokorrelaation avulla
 • Lisätietoja kiinnostavista kohteista, esim. huoltoasemista ja pysäköintitaloista
Audi connectin navigointi- ja infotainment-palvelut lyhyesti
Audi connect navigation & infotainment plus -paketin avulla voi suunnitella reittisi valmiiksi jo kotona

Audi connect navigointi ja infotainment plus

Pakettiin sisältyvät kaikki Audi connectin navigointi- ja infotainment-palvelut. Lisäksi siihen sisältyvät mm. seuraavat innovatiiviset palvelut:

 • Navigointi satelliittikartan avulla (alk. vuosimallit 2019)
 • Edistyksellinen 3D-kaupunkimallinnus
Audi connectin navigointi- ja infotainment-palvelut lyhyesti
Audi connect hätäpuhelu ja huolto -pakettiin sisältyvien palvelujen avulla jokainen matkasi sujuu turvallisesti

Audi connect hätäpuhelu ja huolto

Audi connect hätäpuhelu ja huolto -pakettiin sisältyvien palvelujen avulla voit olla varma, että jokainen matkasi sujuu turvallisesti – riippumatta siitä, mitä tapahtuu ja minne matka johtaa. Tässä paketissa on saatavilla runsaasti erilaisia palveluja, jotka auttavat sinua vahingon sattuessa. Automaattisesti välitettävien ajoneuvotietojen ansiosta apu voidaan vakavan onnettomuuden sattuessa järjestää mahdollisimman nopeasti. Myös rikkoutumisen tai vähäisen onnettomuuden tapauksessa Audi connect -palvelut ovat apunasi. Lisäksi Audi connect -paketti sisältää innovatiivisia palveluja, joista saat kattavia hyötyjä.

 • Apua vahingon sattuessa
 • Audi-huoltopyyntö
Audi connect -hätäpuhelu- ja -palvelupakettien palvelut lyhyesti
Audi connectin kauko-ohjaus- ja hallintapalveluihin sisältyy etäkäyttötoimintoja, jotka yhdistävät auton älypuhelimeesi

Audi connect kauko-ohjaus- ja hallintapalvelut

Audi connectin kauko-ohjaus- ja hallintapalveluihin sisältyy (mallista riippuen) etäkäyttötoimintoja, jotka yhdistävät auton älypuhelimeesi. Samalla autosi on suojassa ulkopuolisten käytöltä aikaisemmin myAudi-palvelussa tekemäsi rekisteröitymisen ansiosta. Siten voit kätevästi ja turvallisesti ohjata valitsemiasi auton toimintoja älypuhelimesi myAudi-sovelluksen kautta ja tarkastella autosi tietoja. Tähän sisältyvät esimerkiksi seuraavat:

 • Etälukitus ja lukituksen avaaminen
 • Ajoneuvon tilaraportti: esim. öljymäärä tai polttoainemäärä myAudi-sovelluksen kautta
 • Ilmoitus lisävarusteena saatavan varashälyttimen laukeamisesta
Audi connectin kauko-ohjaus- ja hallintapalvelut lyhyesti
Audi connectin e-tron-mallin kauko-ohjaus- ja hallintapalvelulla saat Audi e-troniisi omien tarpeidesi mukaan räätälöityjä Audi connect -palveluja.

Audi connect kauko-ohjaus ja hallinta e-tron-mallissa

Audi connectin e-tron-mallin kauko-ohjaus- ja hallintapalvelulla saat omaan Audi e-troniisi juuri omien tarpeidesi mukaan räätälöityjä Audi connect -palveluja. Voit siis e-tron-kuljettajana kätevästi myAudi-mobiilisovelluksen kautta käyttää ja hallita monia ominaisuuksia, esim. seuraavia:

 • Varaustilan tiedot
 • Sähköisen toimintamatkan tiedot
 • Reittisuunnittelu, mm. latauspysähdykset
Audi connectin kauko-ohjaus- ja hallinta e-tron-mallissa lyhyesti

Audi connect: Lisävarusteet

Audi connect -palvelut Audi connect key -alypuhelinavain ja Audi connect -varashälytin ovat saatavilla lisävarusteina Audi connect hätäpuhelu ja huolto -paketin lisäksi.

Audi DataPlug yhdessä Audi connect plug and play -sovelluksen kanssa mahdollistavat connect-palveluiden käyttöönoton aiempien sukupolvien Audi-malleissa.

 • 883x496_audi_connect_0428-1_bearb_NEU.jpg
  Audi connect -älypuhelinavain*

  Älypuhelimestasi tulee digitaalinen autonavain: tavallista autonavainta ei enää tarvita. Digitaalista autonavainta ei tarvitse luovuttaa henkilökohtaisesti oheiskäyttäjille. Audi connect -älypuhelinavain toimii silloinkin, kun älypuhelimen akku on heikko tai tyhjä.

  Audi connect -älypuhelinavain on hyödynnettävissä Android-käyttöjärjestelmän yhteydessä, ei saatavilla iOS-käyttöjärjestelmiin.

 • 883x496_AA6_L_181012.jpg
  Audi connect -paikannusjärjestelmä varkauden varalta*

  Varkaustapauksessa viranomaiset voivat paikantaa autosi nopeasti ja estää etäohjauksella sen käytön. Se auttaa ehkäisemään mahdollisia varkauksia ennalta.

 • plug_and_play_lataus_883x496.jpg
  Audi connect plug and play

  Ajatko aiemman mallisukupolven Audilla, jossa ei ole sisäänrakennettua SIM-korttia? Audi Connect plug and play -sovelluksella voit yhdistää älypuhelimesi Audi DataPlugiin ja sitä kautta autoosi – saat hetkessä käyttöösi lukuisia liitettävyyspalveluita.

  Lue lisää plug and play -toiminnosta ja katso onko Audi DataPlug saatavissa omaan autoosi.

  Audi plug and play
*
Lisätietoja palvelun saatavuudesta tiettyihin ajoneuvoihin ja tietyillä alueilla saat ottamalla yhteyttä omaan Audi-jälleenmyyjääsi tai tarkistamalla ajoneuvon tiedot kysymyksen ohesta.