Audi connect käyttöönotto | Omistaminen ja huolto | Audi
Greifen Sie über Ihr MMI auf die Audi connect Dienste zu und profitieren Sie von nützlichen Services und Funktionen.

Käyttöönotto myAudi-palvelussa

Ostitko auton, jossa on Audi connect -paketin navigointi- ja infotainment-toiminnot, ja haluat nyt käyttää sen käteviä ominaisuuksia? Yksityiskohtaisista opasvideoista saat selville, miten rekisteröinti ja varmennus tapahtuvat myAudissa, miten luot autollesi pääkäyttäjän ja miten käytät parhaiten myAudi-mobiilisovellusta. Tarkemmat tiedot palveluista ja niiden saatavuudesta löydät palvelun ja mallin esittelystä.

Vaihe 1: Rekisteröidy myAudi-palveluun

Vaihe 1: Rekisteröidy myAudi-palveluun

Salasanalla suojattu myAudi-portaali on Audi connectin hermokeskus. Sen kautta voit asettaa, hallita ja muokata Audi connect -palvelujesi asetuksia. Voit rekisteröityä myAudi-mobiilisovelluksen kautta tai verkko-osoitteessa www.my.audi.com:

 • Valitse salasana
 • Sähköpostiosoitteesi on samalla käyttäjätunnuksesi
 • Syötä auton valmistenumero (VIN). Löydät numeron esim. auton rekisteriotteesta.
Vaihe 2: Määritä pääkäyttäjä

Vaihe 2: Määritä pääkäyttäjä

Saadaksesi kaiken hyödyn Audi connectin kauko-ohjaus- ja hallintapalveluista sinun on varmennettava itsesi pääkäyttäjäksi myAudi-portaalissa. Tätä varten sinun on ensin tehtävä pääkäyttäjäsopimus myAudi-portaalissa tai myAudi-mobiilisovelluksessa ja sitten kirjauduttava autoosi pääkäyttäjänä. Toimi seuraavasti:

 • Aloita varmennusprosessi tekemällä pääkäyttäjäsopimus portaalissa tai mobiilisovelluksessa.
 • Napsauta kohtaa "Varmenna nyt"
 • Syötä henkilötietosi ja valitse 4-numeroinen PIN-koodi
 • Valitse varmennuskanava (matkapuhelin, sähköposti tai Audi-jälleenmyyjä*) ja vahvista käyttöehdot
 • Kirjaudu sitten autoosi pääkäyttäjänä
 • Syötä MMI-näytöllä myAudi-käyttäjänimesi ja 10-numeroinen ajoneuvokoodi. Koodi löytyy raaputtamalla se esiin muovisesta avaimenperästä. Uusimmissa malleissa vaaditaan MyAudi Go-palvelun käyttöönotto ja vastaava ajoneuvokoodi löytyy erillisestä muovikortista.
 • Aseta pääkäyttäjä

* Audi connect -avaimen käyttäminen edellyttää varmennusta Audi-jälleenmyyjän kautta

Vaihe 3: Audi connectin navigointi- ja infotainment-palvelujen asetusten määrittäminen

Vaihe 3: Audi connectin navigointi- ja infotainment-palvelujen asetusten määrittäminen

Saadaksesi kaiken hyödyn Audi connectin navigointi- ja infotainment-palveluista ajoneuvo on yhdistettävä pääkäyttäjän myAudi-tiliin. Voit joko liittää pääkäyttäjän ajoneuvoon syöttämällä myAudi-käyttäjätiedot MMI-näyttöön tai valitsemalla käyttäjätunnuksen/sähköpostiosoitteen automaattisen siirron auton Wi-Fi-tukiaseman yhteyden kautta.

 • Syötä sähköpostiosoitteesi/myAudi-käyttäjätunnuksesi ja salasanasi MMI-näyttöön
 • Jos käytät automaattista siirtoa, varmista, että olet kirjautunut sisään myAudi-sovellukseen ja että auton Wi-Fi-tukiasema on kytketty päälle. Siirry auton MMI-näytössä kohtaan Asetukset > Yhteysasetukset > Wi-Fi
 • AA8_D_171013_563x317.jpg
  Miten määritän Audi connectin asetukset (malleihin Audi A1, A4 (mallivuodesta 2020), A6, A7, A8, Q3, Q8 ja e-tron)?

  Pikaoppaan avulla selvität nopeasti ja helposti tarvittavat toimintavaiheet, jotta voit käyttää Audi connect -palveluja. Tämä pikaopas koskee seuraavia malleja: Audi A1, A4 (mallivuodesta 2020), A6, A7, A8, Q3, Q8 ja e-tron.

  Siirry oppaaseen (englanniksi)
 • audi-galerie-32_563x317.jpg
  Miten määritän Audi connectin asetukset (malleihin Audi A3, A4 (mallivuoteen 2019 asti), A5, Q2, Q5, Q7, TT ja R8)?

  Voidaksesi käyttää kaikkia palveluja parhaalla mahdollisella tavalla toimi seuraavasti. Tämä opas koskee seuraavia malleja: Audi A3, A4 (mallivuoteen 2019 asti), A5, Q2, Q5, Q7, TT ja R8.

  Siirry oppaaseen (englanniksi)
 • AA8_D_171016_563x317.jpg
  Miten Audi connect -avain toimii?

  Audi connect -avaimen avulla älypuhelimesi* muuttuu autosi digitaaliseksi avaimeksi. Tämä selostetaan oppaassa vaihe vaiheelta.

  *Palvelu hyödynnettävissä Android-käyttöjärjestelmän yhteydessä.

  Siirry oppaaseen (englanniksi)
 • 883x496_A_E-TRON_D_191010_en.jpg
  Miten käytän myAudi-sovellusta?

  myAudi-sovellus yhdistää Audisi jokapäiväiseen elämääsi ja tuo siihen mukavuutta Audi connectin ominaisuuksien ja palveluiden avulla. Henkilökohtaisten palvelujen, kuten älypuhelimella tehtävän auton lukitsemisen ja lukituksen avaamisen, lisäksi voit hakea autoasi koskevia reaaliaikaisia tietoa milloin tahansa ja seurata polttoainemäärää, toimintasädettä, huoltovarauksia ja paljon muuta.

  Katso lisää
 • screen_myaudi_563x317.jpg
  Miten datayhteys Cubiciin toimii?

  Cubic Telecom -tietoliikennepalvelu tarjoaa luotettavan tietoliikenneyhteyden ja tehokkaat datapaketit. Cubic tarjoaa datapaketteja eri tiedonsiirtomäärien ja voimassaoloaikojen mukaisesti. Audisi tarjoaa käytännössä keskeytyksettömän laajakaistaverkkoyhteyden jopa kahdeksalle mobiililaitteelle.

  Lisätietoja (englanniksi)