• Q7 TFSI e
    Q7 TFSI e
    Hinta: alkaen 79 606,35 EUR

    Polttoaineen kulutus, yhdistetty: Bensiini: 3,0–2,6 l/100km | Sähkö: 25,0–23,6 kWh/100 km

    CO2-päästöt, yhdistetty: 68–58 g/km

LACK_BN_AQUA_10342.tif.jpg

Audi exclusive erikoisvärit. Vastustamaton näky.

Maailmassa on loputtomasti eri värejä. Löydä juuri Sinulle oikea. Auringonlaskun kultainen vivahde, hienon viinin punaisuus, smaragdisormuksen vihreys - kaikki nämä ovat tarjolla Audisi ulkoväriksi. Ja käytännössä kaikki muutkin, kun vain tuot värimallin Audi-jälleenmyyjällesi.

Luonnolliseti tarjoamme myös valikoiman valmiiksi määriteltyjä erikoisvärejä. Valitse suosikkisi lähes sadasta vaihtoehdosta. Onko esimerkiksi tyylikäs Satulanruskea helmiäisväri Sinun makuusi? Vaiko ennemmin Palace-sininen helmiäisväri, joka kuvastaa avointa kirkasta taivasta ja vapautta?
LACK_PG01_QA8_D_10091.jpg

Kirkkautta

Huolimatta siitä, minkä värin valitset, tuotantoprosessin laatustandardit on korkealla tasolla. Orgaaniset pigmentit takaavat värien kirkkauden ja epäorgaaniset pigmentit puolestaan värisävyn hyvän säilyvyyden.

LACK_PG02_Material-Kacheln_Tamo_dunkelbraun_39L.jpg

Prosessin herkkyyttä

Metallihiutaleiden lisääminen maaliin luo näyttävän metalliväriefektin. Hiutaleet ovat yleensä alumiinia, mutta joissain tapauksissa käytetään myös pronssia. Hiutaleiden murtumisen estämiseksi on koko prosessin ajan noudatettava erityistä varovaisuutta.
LACK_PG03_AR8_131015.jpg

Kestävyyttä neljällä kerroksella

Audin maalipinta koostuu neljästä kerroksesta, jotka yhdessä ovat paksuudeltaan alle hiuksen paksuuden. Niiden ansiosta voit nauttia suosikkiväristäsi mahdollisimman pitkään, oli se sitten auringon keltainen tai smaragdin vihreä.
AR8_C_131001.jpg

Inspiraatio sallittu

Ensivaikutelman tekemiseen ei saa toista mahdollisuutta. Tartu tilaisuuteen ja valitse oma persoonallinen väri autoosi laajasta Audi exclusive -valikoimastamme. Odotamme innolla insipiraatiotasi ja uusia värejäsi.

Audi Exclusive -esite katalog-teaser-neu.jpg

Audi Exclusive on tarkoitettu niille, jotka haluavat autostaan ainutlaatuisen.