Sähköautot – Audi e-tron -täyssähköautot | Audi
Mallisto

Audi-sähköautot

Audi e-tron – premium-luokan sähköautoilua myös nelivetona

Audin e-tron-täyssähkömallisto kattaa kaiken, mitä sähköautoilulta voit odottaa: pitkän toimintamatkan, lyhyen latausajan, ensiluokkaisen premium-laadun – ja uudenlaisen ajoelämyksen, jonka vain Audi voi tarjota.

Saatavilla on eri kokoluokissa upeita täyssähköautoja, joista löytyy sinulle paras sähköauto. Myös leasing-autona.

Tutustu mallistoon, ota yhteyttä tai tule Audi-liikkeeseen.

Audi - Täyssähköautot

Testaa, mikä Audi on sinulle paras sähköauto.

Pääset alkuun vastaamalla muutamaan kysymykseen. Tämä on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Audi Q4 e-tron -mallisto

Maksimiteho jopa

250

kW*

*Audi Q4 55 e-tron quattro

Kiihtyvyys (0–100 km/h) jopa

5,4

s*

Toimintamatka jopa

534

km**

**Audi Q4 45 e-tron

 • q4_e-tron_valk.jpg
  Audi Q4 e-tron

  Täyssähköinen monitaituri. Audi Q4 e-tronin selkeä muotoilu luo tunnistettavaa muotokieltä sähköiselle liikkumiselle. Audi Q4 e-tron vastaa kaikkiin arjen haasteisiin suurella toimintamatkallaan, älykkäillä latausratkaisuillaan ja runsailla sisätiloillaan.

  Katso malliesittely
 • q4_sb_e-tron_valk.jpg
  Audi Q4 e-tron Sportback

  Dynaamista tyylikkyyttä. Audi Q4 Sportback e-tronin urheilullinen ulkomuoto lumoaa heti ensisilmäyksellä, ja sen edistykselliset sisätilat pursuavat teknisiä innovaatioita, urheilullisuutta ja toiminnallisuutta. Aja tyylillä perille saakka – toimintamatka on jopa 529 km yhdellä latauksella.

  Katso malliesittely
Audi Q6 e-tron -mallisto

Toimintamatka jopa

614

kW*

*Audi Q6 e-tron quattro

Lisää toimintamatkaa

255

km**

**10 minuutissa. Akun latausaika ja suurteholatauspisteiden (HPC) maksimaalinen tasavirralla toteutettava latauskapasiteetti on laskettu standardin DIN 70080 mukaisesti.

Lataus 10 %:sta 80 %:iin n.

21

min***

***maksimilataustehon ollessa 270 kW

 • q6_e-tron_valk.jpg
  Audi Q6 e-tron

  Audi Q6 e-tron vie Audin sähköautoilun seuraavalle tasolle. Premium-tason SUV lumoaa huikealla sähköisellä suorituskyvyllään ja edistyksellisellä muotoilullaan.

  Katso malliesittely
 • sq6_e-tron_valk.jpg
  Audi SQ6 e-tron

  Uusi Audi SQ6 e-tron erottuu edukseen sähköisen quattro-nelivedon takaaman vaikuttavan pitonsa, erinomaisen ajodynamiikkansa sekä muhkean ulkoisen äänimaailmansa ansiosta.

  Katso malliesittely
Audi Q8 e-tron -mallisto

Latausaika 10%:ta 80%:iin

31

min**

**Q8 e-tron 55 quattro

Toimintamatka (WLTP), jopa

575

km**

Latauskapasiteetti, jopa

170

kW**

 • q8_e-tron_valk.jpg
  Audi Q8 e-tron

  Tyylikäs. Edistyksellinen. Tulevaisuuteen katsova. Täysin sähkökäyttöinen Q8 e-tron on kaikkea, mitä voit Audilta odottaa, niin suorituskyvyltään kuin mukavuudeltaankin. Suuren akku- ja latauskapasiteetin ansiosta Audi Q8 e-tron quattron toimintamatka on nyt jopa 575 kilometriä yhdellä latauksella.

  Katso malliesittely
 • q8_sb_e-tron_valk.jpg
  Audi Q8 e-tron Sportback

  Audi Q8 Sportback e-tron yhdistää tehokkaasti SUV:n runsaat tilat ja neliovisen coupén eleganssin. Ilmeeltään veistoksellisen ja Q8 e-tron Sportbackin toimintamatka on jopa 592 km – luonnollisesti ilman lähipäästöjä. Täyssähköinen quattro-neliveto säätelee jatkuvasti vääntömomentin ihanteellista jakautumista kahden akselin välillä.

  Katso malliesittely
Audi e-tron GT -mallisto

Toimintamatka jopa

495

km

e-tron GT 60 quattro

Maksimiteho/suurin vääntömomentti

440/830

kW/Nm

RS e-tron GT

Kysy lisää

Kysy maassa olevien mallien saatavuutta jälleenmyyjältä.

 • e-tron_gt_valk.jpg
  Audi e-tron GT quattro

  Upeiden yksityiskohtien arvostus yhdistyy tarkkuuteen ja laatuun. Audi e-tron GT valmistetaan Saksassa legendaarisen Audi R8:n rinnalla Böllinger Höfen tehtaalla. Nauti jopa 495 km:n toimintamatkasta. Ainutlaatuista edistyksellisyyttä ja mukavuutta jokaiselle kilometrille.

  e-tron GT 60 quattro 350 kW/630 Nm
  Hinta alkaen 104 990 €
  Toimintamatka jopa 495 km

  Katso malliesittely
 • rs_e-tron-gt_valk.jpg
  Audi RS e-tron GT

  Audi RS e-tron GT näyttää uuden suunnan sähköisten urheiluautojen suorituskyvylle. Veistoksellinen muotoilu yhdistää gran turismon dynaamiset mittasuhteet Audi RS -mallistolle tyypilliseen ilmeeseen.

  RS e-tron GT 60 quattro 440 kW/830 Nm

  Katso malliesittely

Audi Q4 e-tron nopeaan toimitukseen

Audi Q4 e-tron nopeaan toimitukseen

Nyt hyvin varusteltuja uusia Audeja ajoon hyvinkin nopeasti. Tutustu jo maassa olevien Audi Q4 e-tron ja Audi Q4 Sportback e-tron -mallien laajaan valikoimaan ja ota yhteyttä myyntiimme. Voit päästä uuden Audi Q4 e-tron -täyssähköauton rattiin jo ensi viikolla.

Tutustu valikoimaan
Varaa koeajo

Kokeile itse.

Jos olet valmis ottamaan kehitysaskeleen, olemme apunasi.

Varaa koajo


Täyssähköiset konseptiautot


Katso miltä Audin sähköinen tulevaisuus näyttää.

 • Hero1_urbansphere_2022_4071_RGB_1920x1080.jpg
  Audi urbansphere -konseptiauto

  Täyssähköinen Audi urbansphere -konseptiauto on järjestyksessään kolmas ja toistaiseksi suurin konseptiauto sphere-mallistossa. Audi urbansphere on suunniteltu liikkumaan soljuvasti läpi suurkaupunkien ruuhkien. Ylellinen sisustus sekä uudenlaiset digitaaliset ominaisuudet ja palvelut antavat maistiaisen tulevaisuuden liikkuvuuden tarjoamista mukavuuksista.

  Lue lisää
 • 1920x1080-desktop-g22-avant-going-electric-13622B01.jpg
  Audi A6 Avant e-tron -konseptiauto

  Audi rakentaa laadukkaan liikkumisen tulevaisuutta. Täyssähköisessä A6 Avant e-tron -konseptiautossa yhdistyvät tunteisiin vetoava ja dynaaminen muotoilu sekä edistyksellinen teknologia.

  Lue lisää
 • 1920x1080-desktop-PB21-Hype-Sports-Transformation-10221B01_videovorschaubild.jpg
  Audi skysphere -konseptiauto

  Ei pelkkä auto vaan kokemus. Audi skysphere -konseptiautossa toteutuu visio, jossa rentoutusta, yhteyksiä ja viestintää tarjoileva ensiluokan viihdekeskus yhdistyy ajettavaan ajoneuvoon – tai ajoneuvoon, joka huolehtii itse ajamisesta.

  Lue lisää
 • 883x496_Heroe-1.jpg
  Audi grandsphere -konseptiauto

  Kun sähköautoilun tuoma vapaus yhdistetään automaattiajoon, auton suunnittelu mullistuu täysin. Audi grandsphere mullistaa matkustamon käsitteen ja muuntaa sen yksilölliseksi tilaksi, joka edustaa tulevaisuuden liikkuvuutta.

  Lue lisää
Toimintamatkaan vaikuttavat varustetaso ja lisävarusteet. Kaikki ajoneuvot testataan WLTP-testimenetelmien mukaisesti. Ilmoitetut arvot on tarkoitettu vain vertailua varten; vertaa polttoaineenkulutuksen ja CO2-päästöjen arvoja vain muihin sellaisiin autoihin, jotka on testattu samalla testimenetelmällä. Nämä arvot eivät välttämättä kuvasta todellisia ajamisen aikaisia arvoja, joihin vaikuttavat monet tekijät, muun muassa tehdasasenteiset lisävarusteet, asennetut varusteet (rekisteröinnin jälkeen), vaihtelevat sää-, tie- ja liikenneolosuhteet, yksilöllinen ajotapa, auton kuorma, auton kunto, järjestelmien, kuten ilmastoinnin, käyttö (ja sähköautojen osalta lataustaso matkan alkaessa sekä akun ikä ja kunto). Sähköautojen arvot on kirjattu sen jälkeen, kun akku on ladattu täyteen. Sähköautot tarvitsevat sähkövirtaa lataamista varten. Nollapäästöt ajon aikana.