• SQ2
    SQ2
    Hinta: alkaen 58 902,51 EUR

    Polttoaineen kulutus, yhdistetty: 8,6–8,5 l/100km

    CO2-päästöt, yhdistetty: 196–192 g/km

Audi plug-in-hybridit > Audi Finland
  • stage_exterior_front.jpg
Audi Yksityisleasing

Plug-in hybridien uusi premium.

Urheilullinen ja suorituskykyinen. Taloudellinen ja päästötön. Sähkömoottorin ja polttomoottorin yhdistävissä Audi plug-in hybrid -malleissa voit kokea kaikki autoilun parhaat puolet.

Audin sähköistetty mallivalikoima laajenee vauhdilla kaikkiin kokoluokkiin. Tällä hetkellä plug-in hybrid -malleja on saatavilla Audi A3 Sportback, Audi A6 Sedan, Audi A7 Sportback, Audi A8 ja Audi Q5 -mallistoissa – ja lisää on tulossa.

Audi

Voimaa kahdesta moottorista.

Audin hybridimallit ovat ladattavia plug-in hybridejä, joissa bensiinimoottorin lisäksi voimanlähteenä on integroitu sähkömoottori. Sähkömoottorin toimintamatka on useita kymmeniä kilometrejä, joten pelkkä sähkökäyttö riittää usein päivittäisiin ajoihin - ilman paikallisia päästöjä ja lähes äänettömästi. Mutta koska kyseessä on Audi, ovat tehokkuus ja ajonautinto myös aina etusijoilla. Kiitos polttomoottorin ja sähkömoottorin kehittyneen yhdistelmän, kokonaistehoa ja suorituskykyä on tarjolla ajotilanteen niin vaatiessa todella reilusti.

Audi

Älykästä teknologiaa.

Audi pistokehybridimallit sisältävät teknologioita, jotka tarjoavat lisämukavuutta ja tukevat tehokasta ajotapaa. Ajotiloja on kolme: EV-tilassa auto liikkuu yksinomaan sähköllä, hybriditila on taloudellinen molempien käyttövoimien yhdistelmä ja hold-tilassa säilytetään akun senhetkinen lataustaso käytettäväksi myöhemmin.

Audi

Lataustila aina tiedossa.

MyAudi-sovellus² mahdollistaa Audi connect³ -palveluvalikoiman palvelujen käytön älypuhelimella. Tämä on erittäin hyödyllinen toiminto mm. A6, A7 ja Q5 TFSI e-malleissa. Sovelluksella voi tarkistaa esimerkiksi akun tilan ja toimintamatkan, aloittaa latauksen, ohjelmoida latausajan ja tarkastella lataus- ja kulutustietoja. Lisäksi sovelluksen reittisuunnittelutoiminto ja MMI Navigation¹ -järjestelmä näyttävät latauspisteet.


Audi-pistokehybridimallisto

Sedan, Sportback vai SUV? Audi-pistokehybridimallisto tarjoaa monta erinomaista vaihtoehtoa sähköistymiseen, niin kokoluokan kuin moottorienkin suhteen.

Plug-in hybrid ajoon Audi Yksityisleasingilla?

Audi Yksityisleasing on yksityishenkilöille tarkoitettu riskitön ja moderni tapa autoilla, jossa auton omistamisen sijaan maksat vain sen käytöstä. Saat uuden Audin käyttöösi haluamallasi palvelutasolla ja kuukausimaksulla. Palvelutasoja on valittavissa laajuuden mukaan kolme, S, M ja L.

Lisätietoja palvelusta ja yksityisleasingin hintaesimerkkejä Plug in hybrid -malleista saat Audi Yksityisleasing -sivulta.

1
Vakiovaruste A6 TFSI e, A7 TFSI e ja A8 TFSI e -malleissa, lisävaruste A3 Sportback e-tron ja Q5 TFSI e Launch Edition -malleissa.
2
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. Tuetut käyttöjärjestelmät Apple iOS 10.0 ja Android 6. Edellytyksenä rekisteröityminen etukäteen osoitteessa www.audi.com/myaudi. Verkkomedian suoratoistoon vaaditaan aktiivinen WLAN-yhteys älypuhelimen ja Audi MMI:n välillä.
3
Lisätietoja Audi connectista saat osoitteesta www.audi.fi/connect sekä Audi-jälleenmyyjältä.